USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Boş Laf Değil Eser Üretiyoruz

Sivas Belediyesi tarafından 80 bin metre kare alana 64 milyon lira bedelle inşa edilen saha tesislerinin açılışı yapıldı.

Boş Laf Değil Eser Üretiyoruz
23-02-2024 16:15
SİVAS
Google News

DEMET KARAKUŞ

Sivas Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan belediye saha tesisleri hizmete açıldı. Tesisin açılışına Vali Yardımcısı Şakir Öner Öztürk, AK Parti İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, diğer il protokolü üyeleri, belediye işçileri ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan Başkan Hilmi Bilgin, “Sivas Belediyesi olarak son 5 yılda belediye başkanlığımız döneminde göreve geldiğimiz günden bugüne kadar şehrimize hizmet etmek, şehrimizi kalkındırmak, şehrimizde yaşayan her bir ferdin, bu şehirde yaşamaktan zevk alacağı bir şehir haline getirmek adına birçok alanda çalışmalar yapıyoruz. Ulaşımdan, park bahçelere kadar, altyapıdan üstyapıya kadar, sosyal belediyecilikten, kültürel belediyeciliğe kadar şehrin her noktasına, her mahallesine, her sokağına dokunmanın gayret içerisinde olduk ve Allah'a şükürler olsun beş yılı tamamlayıp geriye dönüp baktığımızda 5 yıl önce milletimize ne söz verdiysek o sözü yerine getirmenin gayreti içerisinde olduk. Sadece millete hizmet etmek, şehrimizi kalkındırmak, şehrin geleceğini planlamak adına hizmet ve eser üretmekten başka hiçbir iş yapmadık.” Dedi.

TESİSLERİMİZ MİLLETE HİZMET EDECEK

Sivas'ta yaşayan vatandaşların yaşamaktan zevk aldığı bir şehircilik anlayışıyla çalıştıklarını söyleyen Bilgin, “Çalışmaya da devam ediyoruz. Tabii şehirde gördüğümüz tüm bu güzellikleri sadece bir kişi yapmadı. Mesai arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden bu şehre hizmet ve eser kazandırmanın gayreti içerisinde Bulduk. Yaklaşık 2 bin 500 kişilik Sivas Belediyesi ailesiyle birlikte gece gündüz demeden, bu şehri büyütecek, bu şehre katkı sağlayacak hizmet ve eserleri planlamanın ve inşa etmenin gayreti içerisinde olduk. Günün sonunda geldiğimizde geride bize kalan aldığımız hayır dualar oldu. Kazandırdığımız hizmetler ve eserler oldu. Bunu mesai arkadaşlarımızla birlikte yaptık. Açılışını yaptığımız saha tesislerin de yaklaşık 80 bin metrekarelik alanda bulunan ve 2021 tarihinde yapmış olduğumuz 64 milyon TL'lik ihaleyle Özbelşan AŞ tarafından inşa edilen muhteşem bir tesis oldu. Burayı planlarken aslında şehrin geleceğini de düşünerek İl Özel İdaresi’nin yolun karşı tarafına yaptığı makine ikmal tesisleriyle birlikte bir bütünlük arz etmesi adına bizim diğer saha tesisleri de burada adeta buranın Sivas'ın hem kırsalına hem de merkezine hizmet edecek saha ve makine ikmal tesislerinin bulunduğu bir alan olduğundan dolayı da burada planladı. Hizmet eserlerin daha güzelini yapmak adına güzel bir ortamda belediyemize ve personelimize yakışır hizmet binasını kazandırmış olmanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Belediyenin hizmet alanları dağınıktı. İnşallah önümüzdeki süreçte yeni yapacağımız gerek belediye merkez hizmet gerekse diğer birimleri toplayacağımız alanlarla birlikte dört ana kampüste belediye hizmet alanlarını toplamış olacağız.” diye konuştu.

MİLLETİMİZ NE SÖZ VERDİYSEK YAPTIK

“Biz milletimize beş yıl önce ne söz verdiysek o sözleri yerine getirmenin gönül rahatlığıyla milletimizin huzurundayız” diyen Bilgin, “İnşallah 1 Nisan'dan itibaren de tüm ekibimizle birlikte milletimizin hayır duası ve desteğiyle Sivas'ımızı Türkiye yüzyılına yakışır. Türkiye yüzyılında parlayan bir şehir yapmak adına hız kesmeden eser ve hizmet siyasetine devam edeceğiz. Bizim işimiz Sivas ve gücümüzü de milletten alıyoruz. Tüm hayalimiz tüm planlamamız ve tüm düşüncemiz Sivas'ın Türkiye yüzyılına bir şehir haline getirmek. Milletimiz bize bu şehre hizmet etmek için yetki verdi. Ve biz de milletimizin verdiği yetki doğrultusunda 5 yılda sadece hizmet ve eserlerimizle konuştuk. Asla polemik yapmadık. Asla boş işlerle uğraşmadık. Asla kimseye laf yetiştirmenin derdinde olmadık. Eserler inşa ettik, hizmetleri ortaya koyduk ve bizim adımıza inşa ettiğimiz ve milletimizin hizmetine sunduğumuz eserlerin konuşmasını istedik ve sahadayız. Görüyoruz ki milletimizin gözü terazi, milletimizin şaşmaz bir terazisi var ve milletimiz ferasetiyle birlikte kimin Sivas için çalıştığını, kimin polemik yapmak için ortaya çıktığını, kimin algı siyaseti yapma derdinde olduğunu milletimiz şaşmaz terazisiyle birlikte görüyor. “ şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Şakir Öner Öztürk, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve beraberindeki dualarla tesislerin açılışını yaptı.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü