USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

TFF Başkanı Otyakmaz Olsun!

18 Temmuz’da seçim kararı alan TFF’de adaylar tek tek çıkıyor. Sivaslılar da Sivasspor Kulübü’nün başkanı Mecnun Otyakmaz’ın aday olmasını isterken, “Mecnun Otyakmaz’a TFF Başkanlığı yakışır. Dik duran yiğit bir adam” yorumunu yaptılar.

TFF Başkanı Otyakmaz Olsun!
20-04-2024 11:22
SİVAS
Google News

DEMET KARAKUŞ

Sezon başından bu yana gerek hakem performansı, gerekse de yayın hakları nedeniyle hemen hemen tüm kulüplerin tepkisini çeken Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 18 Temmuz'da seçimli genel kurula gitme kararı almıştı.

TFF’de başkan adayları tek tek ortaya çıkarken yeni federasyon başkanı için kulis çalışmaları da start aldı. Adaylar arasında iş insanı Erdal Alkış, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) eski başkanlarından UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı ile Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yer alıyor.

SİVASLILAR OTYAKMAZ’I İSTİYOR

Sivaslılar da Sivasspor Kulübü’nün efsane başkanı Mecnun Otyakmaz’ın başkanlığa aday olmasını istiyor. Mecnun Otyakmaz’ın adının TFF Başkanlığı için geçmesini isteyen Sivaslılar, Otyakmaz’ı Türk Futbolunun kurtuluş reçetesi olarak görüyor.

KİMSEYE PRİM VERMİYOR!

Yiğidolar’ın efsane başkanı Mecnun Otyakmaz, zamanında şike davasında dik duruşu ile takdir toplamış ve FETÖ’ye de Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım ile birlikte prim vermeyerek spor camiasının gönlüne taht kurmuştu.

SİVAS’I SÜPER LİG’E ÇIKARAN BAŞKAN

59 Yaşında Sivas’ın Doğanşar ilçesi doğumlu Mecnun Otyakmaz, 2001-2002 sezonunda Sivasspor'da genel koordinatör olarak göreve başlamıştı. 2002-2003 sezonunda yönetici, 2003-2004 sezonunda Başkan Yardımcısı, 2004-2005 sezonunda başkan olarak görevine devam eden efsane başkan, Sivasspor'u ilk defa Süper Lig'e çıkaran başkan unvanını da elde etmişti.

 

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
03.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü