Ekonomi

DESTEK DAVETİ

DESTEK DAVETİ

DESTEK DAVETİ
28-02-2019 07:58

Hayrullah AĞKAŞ

Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mustafa Eken,  üyelerini ?İstihdam Seferberliği? kapsamında uygulanan desteklerden yararlanmaya çağırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın istihdam çağrısının ardından TOBB´un ?Burası Türkiye Burada İş Var´ sloganıyla başlattığı İstihdam Seferberliği programını desteklediklerini söyleyen Başkan Eken, ?Türkiye´nin gücüne ve geleceğine güveniyoruz. İstihdama yönelik devlet destekleri, işletmelerimiz için bir fırsattır. Bu tarihi desteklerden üyelerimizi faydalanmaya davet ediyoruz? dedi.

Son dönemde ekonomide yaşanan sorunların devletin sağladığı istihdam ve teşviklerle çözülmeye başladığını vurgulayan TSO Başkanı Eken, ?Hükümetimiz tarafından KOBİ´lere sanayicilere ve esnaflara yönelik ciddi adımlar atılıyor. İstihdamın artırılmasına yönelik atılan adımları son derece olumlu buluyoruz. Üyelerimizi, hükümetimizin bu desteklerinden faydalanmaya, artı istihdam sağlamaya davet ediyoruz? diye konuştu.

Başkan Eken, açıklanan yeni paketle işverenlere Nisan sonuna kadar alacakları her ilave işçi için 12 ay boyunca SGK primi ve vergi ile 3 ay boyunca maaş desteği sağlandığını kaydetti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER