Magazin

15 TEMMUZ ANISINA KONSER

15 TEMMUZ ANISINA KONSER

15 TEMMUZ ANISINA KONSER
14-08-2017 07:57

Gökhan KARA/

Fethullahçı Terör Örgütü´nün 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirmeye çalıştığı darbe girişiminde şehit düşen ve darbenin engellenmesinde büyük kahramanlık gösterenler için Belediye tarafından ?Kahramanlık Türküleri´ adlı konser düzenlendi.

Kongre Müzesi bahçesinde geçtiğimiz gün düzenlenen konsere AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Vali Vekili Zihni Yıldızhan, Vali Yardımcısı Yeliz Yıldızhan, Belediye Başkanı Sami Aydın, bazı siyasi parti ile STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İki bölüm halinde düzenlenen konserde ilk olarak sanatçı Azerin sahne aldı. Türk dünyasından sevilen ezgileri seslendiren güçlü yorumcu Azerin, şarkılarıyla katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Azerin´in başarılı performansı sonrasında kum sanatçısı Ömer Faruk Elmas´ın 15 Temmuz temalı gösterisi izleyenlerden büyük alkış aldı.

Konserin ikinci bölümünde ise Esat Kabaklı sahne aldı. Birbirinden güzel türküler ile duygu dolu anlara sahne olan konserde 15 Temmuz şehitleri rahmetle anıldı.

?SİVAS´I ÇOK SEVİYORUM?

Konser sonrası açıklama yapan Azerin, Sivas´ı çok sevdiğini belirterek, Türkiye´yi Azerbaycan´dan sonra anavatanı olarak gördüğünü söyledi.

Sivas´ın kendisi için çok değerli olduğunu da vurgulayan Azerin, ?Sivas´ın Aşık Veysel´ini biliyorum. Muhsin Yazıcıoğlu´nun şahsiyeti ve onun dünyaya bakışıyla onun Türk Dünyasına olan sevgisiyle yaşayan bir insanım. Ondan dolayı Sivas´ı çok iyi tanıyor ve çok seviyorum. Bundan sonra devamlı gelmek isterim. Sivaslılar beni çok iyi karşıladı? dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER