Spor

Dört Eylül Mağlubiyetle Başladı

Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş deplasmanda konuk olduğu Fatsa Belediye'ye 1-0 yenilerek kente eli boş döndü. Sivas ekibi bu hafta sonu sahasında Bornova 1877 Sportif Yatırımlar'ı konuk edecek.

Dört Eylül Mağlubiyetle Başladı
24-09-2023 10:49
SİVAS

İlknur ÖZDEMİR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grupta Sivas'ı temsil eden Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş ligdeki ilk resmi maçına çıktı. Sivas ekibi ligin 3. haftasında deplasmanda Fatsa Belediyespor ile karşılaştı. Müsabaka 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile bitti.

Fatsa İlçe Stadyumunda oynanan müsabakada hakem Birkan Altındaş düdük çalarken, Altındaş'ın yardımcılıklarını da Adnan Akbulut, Yakup Erdoğan ve Mehmet Taşdemir yaptı.

Maça ligdeki ilk galibiyetini almak için çıkan Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş, rakibine 1-0'lık skorla mağlup olarak, haftayı puansız kapattı. Fatsa'ya galibiyeti getiren golü 12. dakikada Muhammed Öztürk  attı.

Sivas ekibi ligin 4. haftasında sahasında Bornova 1877 Sportif Yatırımlar'ı konuk edecek. 1 Ekim Pazar günü oynanacak olan maç saat 14.00'da başlayacak.

İLK 2 HAFTA MAÇA ÇIKMADILAR

Diğer yandan Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş, ligin ilk hafta maçına lisanslar yetişmediği için çıkamazken, ligin ikinci haftasını da BAY takım olarak geçmişti.

sivas son dakika  sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER