Yaşam

6´SI TAMAM 17 TANE YOLDA

6´SI TAMAM 17 TANE YOLDA

6´SI TAMAM 17 TANE YOLDA
16-08-2017 07:59

Erhan CEYLAN/

Şehir merkezine 5 kilometre uzaklıktaki Paşabahçe Mesire Alanında hizmete sunulmasının ardından yoğun ilgi gören Yamaç Evleri Projesinin kapsamı genişletilecek.
Şimdiye kadar 6 tane inşa edilen Yamaç Evleri sayısını 17 ilave ile 23´e çıkaracaklarını müjdeleyen Belediye Başkanı Sami Aydın, yeni yamaç evleri için ihale sürecinin tamamlanarak inşa çalışmalarının başladığını bildirdi.

?PAŞABAHÇE, CAZİBE MERKEZİ OLACAK?

5´inci etap kapsamında 70 dönümlük alanda çalışma yürütülen Paşabahçe Mesire Alanı´nın Yamaç Evleri Projesi ile cazibe merkezi haline geleceğini söyleyen Başkan Aydın, projeleri yerinde inceledi.

Mesire alanında yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Aydın, ?Vatandaşlarımızın yoğun ilgisini gören Yamaç Evleri Projemize devam ediyoruz. Yapımı tamamlanan 6 adet yamaç evine ilave olarak 17 tane daha yapıyoruz. Şehrimiz turizmine büyük katkı sunacağına inandığımız projemizin hayırlı olmasını temenni ediyorum? diye konuştu.

KASIM AYINDA BİTECEK

17 Yamaç Evini Kasım ayına kadar bitirmeyi hedeflediklerini de kaydeden Aydın, Paşabahçe´nin büyük bir turizm potansiyeli olduğunu belirterek, ?Önümüzdeki yıllarda mesire alanına ek çalışmalar yürüterek Sivas´ın turizm potansiyelini geliştirmeye çalışacağız. Paşabahçe´de bu yıl 5´inci etap kapsamında 70 dönümlük alanda genişletme ve yapım çalışması yaptık. Paşabahçe Türkiye´nin en kaliteli mesire alanlarından biri oldu? dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER