Siyaset

Kılıçdaroğlu’na Desteğimiz Sürecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas Merkez İlçe Başkanı Sevtap Haspolat,  CHP’de yaşanan değişim sürecine dikkat çekerek bu süreçte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermeyi sürdüreceklerini ifade etti.

30-09-2023 11:49
SİVAS

Aydın DELİKTAŞ

CHP Sivas Merkez İlçe Başkanı seçilen Sevtap Haspolat, kentte görev yapan basın mensuplarıyla tanışma programı düzenlendi. Bir otelde düzenlenen programda konuşan Haspolat yapılan genel kurul sonucunda delegelerin desteği ile Merkez İlçe Başkanlığı seçildiğini ve yönetim kadrosunun şekillendiğini söyledi.

Kendisine destek veren tüm delegelere teşekkür eden Haspolat, “Bundan sonra hep birlikte partimiz için çalışmaya, partimizin hedefleri doğrultusunda gayret ederek Cumhuriyet Halk Partimizin ilkelerini ve projelerini seçmenimize anlatmaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin ve partimizin 100.yılında, partimizi layık olduğu konuma getirmek için, cumhuriyetimize sahip çıkmak ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine yükseltmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.  Çok kıymetli olduğunu düşündüğüm bir yolculuğun başlangıcında olan bir başkan olarak Sivas’ımız değerli basın mensupları ile bir araya gelerek tanışmak istedim. Çünkü sizler demokrasimizin, özgürlüğümüzün sesi olarak her zaman varlığınız ile bizlere güç veriyorsunuz. Basın emekçileri olarak gece gündüz demeden haber peşinde koşuyorsunuz. Objektif bir bakış açısı ile tüm haberleri bizlere ulaştırıyorsunuz. Biz siyasetçiler için de sizlerin varlığı daha da önemli. Siyasetçi olarak isteriz ki, seçmenimiz bizi takip etsin, ne yaptığımız bilsin, duysun, görsün. Bunun için de sizlerin bizim mesajımızı seçmenimize duyurması, güncel siyasete ve ülke yönetimine dair sorunları göstermesi, yapılan iyilik ve güzellikleri paylaşması, sizlerin varlığını daha değerli kılmaktadır. Şu ana kadar çalışmalarımızı haberleştirdiğiniz ve kamuoyuna duyurduğunuz için bir kez daha teşekkür ediyorum. Bundan sonra da her zaman sizi yanımızda görmek istiyoruz. Bu şehir için bu ülke için söyleyecek çok sözümüz, yapacak çok işimiz var.” dedi.

CHP’de bir değişim süreci yaşandığını söyleyen Haspolat, bu süreçte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermeyi sürdüreceklerini ifade etti. Haspolat, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

sivas son dakika  sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER