Spor

KRAL TOKUŞ SAHİP ÇIKIYOR

KRAL TOKUŞ SAHİP ÇIKIYOR

KRAL TOKUŞ SAHİP ÇIKIYOR
09-08-2017 07:00

Yusuf Tokuş´lu Çorum Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam´da yaptığı kampla sürdürüyor. Sivas futbolunun yetiştirmiş olduğu önemli değerlerden bir tanesi olan Tokuş, teknik direktörlük kariyerinde bu sezonla birlikte 3´ncü kulübünde görev yapacak. Yusuf Tokuş, Çorum Belediyespor´a yardımcısı Ali Tuna Tanyıldız´ı da götürürken, yeni sezonda Çorum Belediyespor´da iki Sivaslı futbolcu da forma giyecek.

FUTBOLCULUĞU BAŞARILARLA DOLU

Yusuf Tokuş sporculuk yaşantısında elde ettiği başarıları teknik direktörlük kariyerinde devam ettiriyor. Sivaslı olup, Sivas´tan yetişip süper lig forması giyen ender futbolculardan olan Yusuf Tokuş, forma giydiği her takımda zirve yarışı içinde yer aldı. Birçok sezon gol kralı olan Tokuş, birçok kez şampiyonluklar yaşadı.  Kral Tokuş, Sivas Demirspor, Aksarayspor, Nevşehirspor, Erzurumspor, Karabükspor, Kocaelispor, Sakaryaspor, Zeytinburnu, Rizespor, Kayserispor ve Sivassspor gibi birçok önemli takımlarda forma giydi.

TEKNİK DİREKTÖRLÜK YAKIŞIYOR

Yusuf Tokuş´a teknik direktörlük yakışıyor. Antrenörlüğe Sivas Emniyetsporgücü ekibinde başlayan Yusuf Tokuş, ilk teknik direktörlük deneyimini Sivas Belediyespor´da yaşadı. Sivas Belediyespor´u ilk yılında 3´ncü ligde şampiyon yapıp 2´nci lige yükselten Tokuş, şampiyon ekipte ertesi yıl görev almadı. Gölcükspor´la anlaşan Tokuş, iki sezon Marmara temsilcisinde görev yaptı. Tokuş´lu Gölcükspor iki sezon 2. Lige yükselme play-off turu müsabakalarına kıl payı kaçırdı. Yusuf Tokuş, yeni sezonda Çorum Belediyespor´da teknik direktör olarak görev yapacak.

TANYILDIZ´I BIRAKMIYOR

Yusuf Tokuş, yardımcı antrenörü Ali Tuna Tanyıldız´ı bırakmamaya devam ediyor. DSİspor´da futbola başlayan, uzun yıllar Sivasspor´da ve başka takımlarda futbol oynayan Ali Tuna Tanyıldız, Tokuş ile birlikte çalışmaya devam ediyor. Sivas Belediyespor ve Gölcükspor´da Yusuf Tokuş´a yardımcı antrenör olarak eşlik eden Tanyıldız, yeni sezonda Çorum Belediyespor´da Yusuf Tokuş ile birlikte çalışmaya devam edecek.

KARABULUT VE YILMAZ FORMA GİYECEK

Çorum Belediyespor´da Sivaslı iki genç yetenek forma giymeye hazırlanıyor. Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, görev yaptığı takımlarda Sivaslılara şans vermeye devam ediyor. Tokuş, Bursaspor´dan 19 yaşındaki Haktan Karabulut ile Boluspor´dan 21 yaşındaki Enes Yılmaz´ı Çorum Belediyespor´a transfer etti. İki genç yetenekten beklentilerinin büyük olduğunu vurgulayan Tokuş, ? Sivaslı iki genç yetenek Çorum Belediyespor´a önemli katkılar yapacak. Onlara güvenim tam. Haktan ve Enes oynayacakları futbollarla bizleri mahcup etmeyecek. Hem onlar kazanacak. Hemde Çorum Belediyespor kazanacak? dedi.

3. LİG 3´ÜNCÜ GRUP

Çorum Belediyespor, yeni sezonda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3´ncü lig 3´ncü grupta mücadele edecek.  Grupta kendisi gibi birçok ekibin şampiyonluk için mücadele edeceği 3´ncü grupta gözler Çorum Belediyespor´un sergileyeceği performansa çevrildi. 3´ncü gruptaki ekipler ise şöyle;

Çorum Belediyespor

Osmaniyespor

Ankara Adliyespor

Utaş Uşakspor

Tekirdağspor

Tarsus İdmanyurdu

Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor

Sultanbeyli Belediyespor

Payasspor

Kocaelispor

Kızılcabölükspor

Elaziz Belediyespor

Düzyurtspor

Cizrespor

Büyükçekmece Tepecikspor

Aydınspor

İLK MAÇ DEPLASMAN

Çorum Belediyespor, yeni sezonun ilk karşılaşmasında deplasmanda mücadele edecek. 2017-2018 sezonuna İstanbul´da Büyükçekmece Tepecikspor maçıyla start verecek Çorum Belediyespor´da hedef sezona galibiyetle başlamak. Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, sezona iyi başlamayı planladıklarını söyledi. Büyükçekmece Tepecikspor, Çorum Belediyespor müsabakası 27 Ağustos 2017 Pazar günü oynanacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER