Siyaset

İYİ Parti’den İstifa Eden Bahadır Erdem CHP’ye Katıldı! 

İYİ Parti’den geçen kasım ayında istifa eden Bahadır Erdem, bugün partinin grup toplantısında CHP’ye katıldı. Özgür Özel ile dün CHP binasında görüştüğü belirtilen Erdem'in. rozetini CHP lideri Özel taktı.

İYİ Parti’den İstifa Eden Bahadır Erdem CHP’ye Katıldı! 
07-05-2024 15:00
SİVAS

Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Özgür Özel, partisinin grup toplantısında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.Özel'in konuşmasının başlangıcında İYİ Parti’den istifa eden Bahadır Erdem'in CHP’ye katıldığı duyuruldu. Erdem’in rozetini CHP lideri Özel taktı.

Özel, Erdem'e rozetini takarken, şunları söyledi: “Bugün 35 yıllık bir akademisyen milletlerarası özel hukuk alanında eğitim görmüş daha sonra mezun olduğu üniversitede doktora dersleri veren 5718 sayılı hukuk hakkındaki kanunun mimarlarından. Yine BM’de 2014-2019 yılları arasında özel hukuk enstitüsünde görev yapan ilk Türk hukukçu olma unvanına sahip olan; doktorası patent hukuku konusunda olan Türk patent enstitüsünde 6 yıl yönetim üyeliği yapmış; bundan sonraki süreçte katılımıyla bize güç verecek yakın mesai arkadaşımız olan Sayın Bahır Erdem baba evine katılıyor"

gm-jcjqxiaeooih.png

BAHADIR ERDEM CHP'YE KATILDI

Erdem şu ifadeleri kullandı:"CHP’nin bütün milletvekillerini her bir neferini sevgi ve saygıyla selamlıyorum bu benim için ve ailem için çok önemli ve mutlu günde sayın genel başkanımıza hakkımda söylediği sözler için teşekkür ederim, onur duydum. Bu kadar güzel sözü hak ediyor muyum bilmiyorum ama üç kız babası bir TC vatandaşı olarak bir hukuk hocası olarak hayatım boyunca siyasetten önce de sonra da hep doğruları ve gerçekleri hukuken inandığım neyse onu savundum. Bunu Atatürk’ün kurucu değerlerinin verdiği güçle yaptım. Beni aranıza kabul ettiniz, her birinizle birlikte Türkiye’de adaletin ve hukukun yeniden parlaması için laik bilimin ışığında gençlerimizin eğitim alabilmesi için, eşitlik gelmesi için, bu milletimizi mutsuz eden tek adam rejimini sonlandırmak için elimden gelen her şeyi yapacağım" ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER