Yaşam

BURUCİYE AŞ´DEN BİRLİK İFTARI

BURUCİYE AŞ´DEN BİRLİK İFTARI

BURUCİYE AŞ´DEN BİRLİK İFTARI
15-06-2017 07:54

Erkan YILDIZ/

İl Özel İdare´nin kamu şirketi olan Buruciye Anonim Şirketi yönetimi, personeli ile geleneksel hale getirilen iftar programında buluştu.

Geçtiğimiz gün İdare Sosyal Tesislerde düzenlenen iftar programına Buruciye A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve  Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Vali Yardımcıları Sezgin Üçüncü, Zihni Yıldızhan, Genel Sekreter Yardımcısı Alpaslan Ceyhan, Yol İş 2 No.lu Şube Başkanı Eyüp Baran, Buruciye A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Altun, İdare birim müdürleri ile şirket bünyesinde çalışanlar katıldı.

?VATAN İÇİN BİRLİKTE ÜRETELİM?

Yapılan dua ile başlayan iftarda konuşan Özel İdaresi Genel Sekreteri Kaya, birlik ve beraberlik içerisinde iftarda buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Vatan için hep beraber üretip, çalışılması gerektiğini de vurgulayan Kaya, ?Bizleri bugün burada buluşturan, iftarın organizasyonunu yapan kıymetli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İftar sonrası yapılan konuşma, dua niyetine yapılan konuşma olur. Allah, birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. En kötü günümüz böyle olsun. Hem can sağlığı, hem iş sağlığı hepsi bir arada olsun. Bu vatan için, hep beraber üretelim, hep birlikte çalışalım. Güzel bir bayram geçirmenizi Allah´tan niyaz ediyorum. Seneye aynı birlik beraberlik içerisinde buluşmayı temenni ediyorum? diye konuştu.

Çok sayıda şirket personelinin katıldığı iftar programı ney dinletisi ile son buldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER