Gündem

MÜSİAD´dan METAL ZİRVESİ

MÜSİAD´dan METAL ZİRVESİ

MÜSİAD´dan METAL  ZİRVESİ
01-07-2017 07:58

NURETTİN ÇUKURYURT 

Ülkenin önemli maden bölgesi konumunda olan Sivas´ta, MÜSİAD tarafından ?Metal Sektöründeki Zorluklar ve Fırsatlar? konulu Metal zirvesi yapılacağı açıklandı.

Kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Sivas Şube Başkanı Mustafa Coşkun yaptığı yazılı açıklamada, Pazartesi ve Salı günleri Sivas´ta, Genel Merkezin Avrupa Birliği Uyum süreci kapsamında hazırladığı Sektörel Uyum Eğitimleri ve Atölye çalışmaları lansman programının yapılacağını bildirdi.

METAL ZİRVESİ

 ?Metal Sektöründeki Zorluklar ve Fırsatlar?ın da yapılacak programda ele alınacağını belirten Başkan Coşkun, Avrupa Birliği Proje Kilit Uzmanı Krassimir Detchev ve  konunun uzmanlarının katılımı ile sektördeki son gelişmelerin ele alınarak değerlendirileceğini de belirten Başkan Coşkun, ?MÜSİAD olarak 2023 vizyonu kapsamında,?Sektörel Politika Raporu? hazırlamaktayız. Bu raporda ana fikir, uzun vadede bu sektörlerin gelişimini tahayyül etmek ya da başka bir deyişle ?sektöre özel yol haritaları? çıkarmaktır.?dedi.

Başkan Coşkun, hazırlanan Sektörel Politika Raporu´nun tartışılarak son halinin verileceği programın Sivas´ta yapılacağını da vurgulayarak, ?Ayrıca Gıda, mobilya, Kamu hizmetleri, Genel Hizmet, Tekstik, Turizm ve Lojistik sektörlerine ait raporların da tanıtımı yapılacaktır. Bu programlar dizisinin ilkini Sivas´ta yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz ?dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER