Sağlık

SİGARAYI BIRAKANA ÇEYREK ALTIN

SİGARAYI BIRAKANA ÇEYREK ALTIN

SİGARAYI BIRAKANA ÇEYREK ALTIN
15-08-2017 07:44

Beste KURT/

Sivas, Tokat ve Yozgat illerinde elektrik dağıtım hizmeti veren ÇEDAŞ, bir sosyal farkındalık projesine daha imza attı.

?Sağlığınız altın değerinde? projesi ile kurum çalışanlarının sigarayı bırakmalarını teşvik eden ÇEDAŞ, sigarayı bırakan personeli çeyrek altınla ödüllendireceğini bildirdi. Sigarayı bırakmayı özendirmek amacıyla başlatılan projeye Yeşilay Sivas Şubesi de destek verecek.

Konuyla ilgili dün açıklama yapan ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, ?Sigara; kanser, kalp ve akciğer hastalıkları başta olmak üzere birçok sağlık sorununun başlıca nedenlerinden biridir. Bu nedenle çalışanlarımızın yaşam kalitesine katkı sağlamak ve sigaranın sağlığa zararlarına dikkat çekmek amacıyla ?Sağlınız Altın Değerinde´ projesini başlattık. Sigarayı bırakmayı düşünen personelimizi motive etmek ve mesai arkadaşlarımızı sigarayı bırakmaya özendirmek için bir de ödül belirledik. Proje kapsamında sigarayı bırakan arkadaşlarımıza 2 çeyrek altın hediye edeceğiz? dedi.

Proje kapsamında Yeşilay Derneği Sivas Şubesi tarafından sigarayı bırakmak isteyen ÇEDAŞ personeline bir seminer de verileceğini dile getiren Akboğa, ödül töreninin 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü´nde yapılacağını söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER