Gündem

?TEHDİTLERE PABUÇ BIRAKMAYIZ?

?TEHDİTLERE PABUÇ BIRAKMAYIZ?

?TEHDİTLERE PABUÇ BIRAKMAYIZ?
16-08-2017 07:38

Gökhan KARA /

CHP İl Eğitim Sekreteri Özcan Erdoğan, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu´na yönelik tehditler olduğunu ileri sürerek, ?Bu tehditlere pabuç bırakmayız? dedi.

İl Başkanlığında dün basın toplantısı yapan Erdoğan, muhalefetin adeta bir suç örgütü gibi tarif edilerek siyasetin baskı altına alınmaya çalışıldığını iddia etti.

?CASUSLUK SUÇU YOK?

?Anayasa mahkemesinin ortada bir casusluk suçu olmadığını söylediğini? belirten Eğitim Sekreteri Erdoğan,  ?İstanbul Milletvekilimiz Enis  Berberoğlu haksız yere mahkum edilmiş ve tutuklanmıştır. Önce mahkeme başkanı ve heyeti değiştirilerek mahkumiyet karara verilmiş daha sonra da kararı inceleyen üst mahkeme başkanı da  değiştirilmiştir. Bütün bu uygulamalar kumpas davalarının tipik özelliğidir? dedi.

?TEHDİTLERE BOYUN EĞMEYECEĞİZ?

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu´nun tehdit edilerek topluma korku salındığını söyleyen Erdoğan, ?Tehditlere boyun eğmeyeceğiz. Adalet, özgürlük ve demokrasi isteyen milyonların sesi ve umudu olan Kılıçdaroğlu´nu kimse susturamayacak. Deli gömleğini yırtıp atacağız. Mazlumların sesi olmaya devam edeceğiz? diye konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER