Yaşam

VEKALETLE KURBANDA SON GÜN 29 AĞUSTOS

VEKALETLE KURBANDA SON GÜN 29 AĞUSTOS

VEKALETLE KURBANDA SON GÜN 29 AĞUSTOS
05-08-2017 07:55

Erhan CEYLAN/

Vekâletle Kurban kampanyası düzenleyerek hem bağışçıların kurban ibadetlerini yerine getirmeye vesile olan hem de ihtiyaç sahibi ailelere bir yıl boyunca ücretsiz et temin eden Hayat Ağacı Derneği, kampanyaya son başvuru tarihinin 29 Ağustos olduğunu bildirdi.

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, makbuz karşılığında yapılan bağışların şimdiden hayırlı olmasını diledi.

Özaydın, 29 Ağustos tarihine kadar bağış kabulü yapacaklarını belirterek, hisset bedelinin bin 100 olduğunu söyledi.

Hayat Ağacı Derneği´ne kurban bağışında bulunan hayır sahiplerinden isteyenlere kemiksiz 5 kilogram kurban eti verileceğini de kaydeden Özaydın, ?İsteyen vatandaşlar, canlı kurban veya kurban payı da bağışlayabilecek. Bağışlar nakit, banka hesaplarına havale veya kredi kartlarıyla da yapılabilecek. Kurbanlıklar, büyükbaş olarak yedişerli hisseler şeklinde kombinada kesilecek.

BAĞIŞÇIYA SMS İLE BİLGİ

Bağışta bulunan hayırseverlerin isimleri okunarak tekbirler eşliğinde kesilecek kurbanlıklar, kamera kaydına alındıktan sonra görüntüler bağış yapan hayır sahiplerine ulaştırılacak. Vekâletle Kurban Kampanyası´na katılmak isteyen hayır sahipleri 29 Ağustos tarihine kadar Hayat Ağacı Derneği´ne müracaat edebilecekler. Ayrıca bağış yapan hayır sahipleri, Kurban Bayramı´nda kesim işleminin başlaması, kurban payı dağıtımı ve benzeri konularla ilgili olarak kısa mesajla güncel olarak bilgilendirilecek? diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER