EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ KIYAFET EKİPMANI ALIMI SİVAS İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ KIYAFET EKİPMANI ALIMI SİVAS İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

Resmi İlanlar - 12 ay önce

Evde Sağlık Hizmetleri Kıyafet Ekipmanı Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN                                                  : 2023/506678

 

1-İdarenin

a) Adı                                               : SİVAS İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

b) Adresi                                          : Kadıburhanettin Mah.Demiryolu Cad.No:7 Kat:1 (Eski Devlet Demiryolları Hastanesi) 58080 MERKEZ SİVAS MERKEZ/SİVAS

c) Telefon ve faks numarası               : 3462256367 - 3462246700

ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası           :                                                        https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu mal alımın

a) Adı                                               : Evde Sağlık Hizmetleri Kıyafet Ekipmanı Alımı

b) Niteliği, türü ve miktarı                   : 8 Kalem Evde Sağlık Hizmetleri Kıyafet Ekipmanı AlımıAyrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

c) Yapılacağı/teslim edileceği yer       : Sivas Koyulhisar İlçe Devlet Hastanesi, Sivas Zara Devlet Hastanesi, Sivas Gemerek Devlet Hastanesi, Sivas Altınyayla İlçe Devlet Hastanesi, Sivas Ulaş İlçe Devlet Hastanesi, Sivas Suşehri Devlet Hastanesi, Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Sivas Akıncılar İlçe Devlet Hastanesi, Sivas Hafik İlçe Devlet Hastanesi, Sivas Şarkışla Devlet Hastanesi, Sivas Yıldızeli Devlet Hastanesi, Sivas Divriği Sadık Özgür Devlet Hastanesi, Sivas Kangal Devlet Hastanesi, Sivas Gölova İlçe Devlet Hastanesi, Sivas Gürün Devlet Hastanesi, Sivas Doğanşar İlçe Devlet Hastanesi, Sivas İmranlı İlçe Devlet Hastanesi ve Sivas Devlet Hastanesi

ç) Süresi/teslim tarihi                         : Siparişin yüklenici firmaya fiili tebliğ tarihinden itibaren tebligatta belirtilen kalemler en geç 90 (Doksan) gün içerisinde ilgili sağlık tesislerine teslim edilecektir.

d) İşe başlama tarihi                          : Sözleşmenin imzalanmasına müteakip işe başlanacaktır.

3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati                                       : 06.06.2023 - 10:30

b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres)  : SİVAS İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TOPLANTI SALONU-Kadıburhanettin Mah. Demiryolu Cad.No:7 Kat:1 (Eski Devlet Demiryolları Hastanesi)

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

 

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğraflarına ilişkin bilgiler ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları:

- İsteklilerden teklif ettikleri ürün/ürünler ile ilgili numune, (ihale günü ve/veya ihale öncesi teslim edilmeyecek) numunenin teslim tarihi ve teslim adresi, idare tarafından tekliflerin değerlendirilmesi aşamasında belirlenecek ve ilgililere EKAP üzerinden tebliğ edilecektir.   

- Teknik Şartnamede numune veya katalogla ilgili hüküm bulunuyorsa Teknik Şartnamede belirtildiği kadar ve şekilde numune ve/veya katalog verilecektir, eğer Teknik Şartnamede hüküm bulunmuyorsa; teklif edilen her kalem için en az bir tane numune veya katalog, firma tarafından hazırlanacak olan numune teslim formu ile teslim edilecektir.

- Numuneler ayrı ayrı paketlenecek ve üzerine hangi ihale için verildiğine dair ihale kayıt numarası, firma adı ve ihale kalem sıra no yazacak şekilde teslim edilecektir. 

- İlgili firmaya EKAP üzerinden gönderilecek tebligatta belirtilen süre içerisinde numunelerini idareye teslim etmeyen isteklilerin teklifleri değerlendirme dışı tutulacaktır.

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek olup yerli malı teklif eden yerli istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YüzYirmi) takvim günüdür.14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.15. Diğer hususlar:

Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Haftanın Öne Çıkanları

EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ KIYAFET EKİPMANI ALIMI SİVAS İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

2023-05-25 00:00 - Resmi İlanlar

Turist Gazeteciler Sivrihisar'ı Gezdi

2023-05-24 15:21 - Medya

İsmail Güneş Anısına Basın Ödülleri

2023-05-22 13:03 - Medya

Kredi Kartı Nakit Avans Kararı Kaldırıldı

2023-05-19 15:30 - Ekonomi

ETÜD PROJE HİZMETİ ALINACAKTIR ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-KAYSERİ DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

2023-05-22 00:00 - Resmi İlanlar

Sivas'ta Judo Şampiyonası Başladı

2023-05-19 11:28 - Spor

Yiğido Zoru Sever

2023-05-19 11:04 - Spor

Çalımbay’dan Ayrılık Açıklaması!

2023-05-22 13:00 - Spor

Kupa Maçında Hakem Belli Oldu

2023-05-23 13:43 - Spor

“Minik Yiğidolar” Projesi Yavaş Yavaş Bitiyor Mu?

2023-05-18 12:56 - Spor

İlgili Haberler

2024 YILI HIRDAVAT MALZEME ALIMI

00:00 - Resmi İlanlar

BİNA İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR

00:00 - Resmi İlanlar

MANDA SÜT SAĞIM PROJESİ SÜT SAĞIM MAKİNESİ SİVAS İL ÖZEL İDARE

00:00 - Resmi İlanlar

T.C. İMRANLI SULH HUKUK MAHKEMESİ

00:00 - Resmi İlanlar

AKINCILAR HASTANESİ ÇATI OLUK VE İNİŞ BORULARININ TADİLAT YAPILMASI SİVAS İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

00:00 - Resmi İlanlar

Günün Manşetleri

Sivaslı Vatandaştan Eşyalarını Çalan Hırsıza İlginç Teklif

12:24 - Asayiş

Sivas'ta Örnek Proje!

12:15 - Gündem

Şimdiki Aklınız Olsa Geçmişte Neyi Değiştirirdiniz?

11:49 - Röportajlar

Karasu Sert Konuştu: "Millete Verdiğiniz Sözü Tutun''

11:27 - Gündem

TÜRASAŞ'ın Sivas'taki Kurası Yenilenecek!

11:27 - Gündem