USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

AVM`MİZ AÇILDI

AVM`MİZ AÇILDI

AVM`MİZ AÇILDI
15-12-2016 13:33
Google News

120 mağaza, 8 salonlu sinema, restoran, kafe ve eğlence alanlarının bulunduğu AVM’de ilk alışverişi Vali Davut Gül yaptı.
“Sivas benden bereketi Allah’tan” diyen Vali Gül, 400 lira karşılığında takım elbise aldı.

Erhan CEYLAN/

İçerisinde Adil Işık, Altınyıldız,  Atasay, Atasun Optik, Avşar Sinemaları, Aşçıbaşı, Bambi, Bargello, Bay Döner, Bay Tantuni, Bernardo, Bimeks, Bosch, Burger King, Cepax, Colin’s, D&R, Defacto, Dermod, Elegance Optik, Flo, Flormar, GS Store, Gloria Jenas, Gratis, Gönül Kahvesi, HD İskender,  Mavi, Migros, Vakko, Vav Bistro-Cafe, Vestel gibi ünlü markaların bulunduğu AVM’de ilk etapta 1200 kişiye istihdam sağlanacağı belirtildi.
Ağustos 2015’te temeli atılan alış-veriş merkezi (AVM) Primemall, dün yoğun bir katılımla hizmete açıldı.
Vali Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Sinan Şen, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, bazı protokol üyeleri ve oda başkanlarının katılımıyla Sivaslıların hizmetine sunulan Primemall Sivas’ta açılışa özel birlerce çeşit ürüne yüzde 70’e varan indirimler uygulandı.

“BU YATIRIMA SAHİP ÇIKIN”
Açılış töreninde konuşan Vali Davut Gül, Sivas’ta bir ilk olan AVM’nin Sivas’a ve Sivaslılara hayırlı olmasını diledi.Sivaslılara, ‘sahip çıkın’ çağrısında bulunan ve bu tür yatırımlarla şehrin kalkınacağını, gelişeceğini söyleyen Vali Gül, Primemall Sivas’ın şehre kazandırılmasına katkı sunan işadamından inşaatında çalışan işçiye kadarherkese teşekkür etti.

“BU YATIRIM, SİVAS’IN ZENGİNLİĞİDİR”
Havanın soğuk olması nedeniyle konuşmasını kısa tutan Belediye Başkanı Sami Aydın ise, böyle bir yatırımın şehre kazandırılmış olmasından dolayı mutluğu olduğunu belirtti.
Bu yatırımın Sivas’ın değeri ve zenginliği olduğunu da vurgulayan Aydın, “Şehre değer katan yatırımlar şehrin değeridir, şehrin zenginliğidir. Sivas yatırım almakta zorlanan illerden bir tanesiydi. Ama şehrimizin temel ihtiyaçlarından birinin bugün giderildiğini görüyoruz” diye konuştu.

YENİ YATIRIM SİNYALİ
Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım öncülüğünde işadamları Osman Yıldız, Zeki Özdemir, Hüseyin Yerliyurt, Ziya Kurt, Haydar Aydın, Mustafa Korkmaz, Nizamettin Kandil, Süleyman Karaca, Çilhan Özkaya, Salih Koçak, Özgür Kurt ile Özgür Duman’ın bulunduğu Sivas Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve Prime Development iş birliğiyle geçtiğimiz yıl temelleri atılan alış-veriş merkezi (AVM) Primemall, yaklaşık 2 bin 500 kişiye iş kapısı olacak.
Açılış töreninde konuşan TSO Başkanı Yıldırım, 13 Sivas sevdalısı işadamı ile büyük bir risk alarak bu yatırımı gerçekleştirdiklerini söyledi.
Bu projenin Sivaslılara yakışan bir proje olduğunu kaydeden Yıldırım, “Büyükşehirlerde ne varsa tamamı bu Primemall Sivas’ta mevcut. Sivaslılar alışveriş yapmak için artık çevre illere gitmeyecek” dedi.

VALİ HER DÜKKANI GEZDİ
Açılış öncesi alışveriş merkezi Primemall’ı inceleyen Vali Davut Gül ile Belediye Başkanı Sami Aydın, her dükkanı tek tek gezerek işyeri sahiplerine hayırlı olsun diledi.
Primemall Sivas’ta ilk alışverişi yapan Vali Gül, ‘Siftah benden bereketi Allah’tan’ diyerek 400 lira karşılığında takım elbise aldı. Bazı işyerlerinin açılışa özel indirimler uyguladığı alışveriş merkezinde ilk gün katılımının yoğun olduğu gözlendi.

POLİSTEN ÖNLEM
Ülke genelinde yaşanan terör olayları nedeniyle yoğun bir katılımın gerçekleştiği alışveriş merkezi Primemall açılışına özel geniş güvenlik önlemleri alındı.
Özel güvenlik şirketlerinin yanı sıra çok sayıda polisin görev yaptığı açılış töreni öncesi bomba arama köpeği ile her yerin didik didik arandığı gözlendi.

DÜNYA DEVLERİ SİVAS’TA
Primemall, Sivas’a Adil Işık, Altınyıldız, Armağan Oyuncak, Atasay, Atasun Optik, Avşar Sinemaları, Aşçıbaşı, Bambi, Bargello, Bay Döner, Bay Tantuni, Bernardo, Bimeks, Bosch, Burger King, Cepax, Colin’s, D&R, Defacto, Deichmann, Dermod, Elegance Optik, Flo, Flormar, GS Store, Gloria Jenas, Gratis, Gönül Kahvesi, HD İskender, Hayal Kahvesi, Hotiç, Hummel, İpekyol, Journey, KRC, Kanz, Karspor, Kemal Tanca, Kiğılı, Koton, Köşe Döner, LCW, LTB, Lescon, Lotoo, Lufian, Mango, Mavi, Migros, Minipicco, Network, Otantik Kumpir, Özdilek, Penti, Pidem, Pierre Cardin, Pierre Cardin İç Giyim, Pizza Wings, Poligon, Popeyes, Ramsey, Roman, Saat&Saat, Samsung, Shumix, Sivas Köfte, Sivasspor, Soobe, Sport In Street, Sportive, Star Terzi, Takıştır, Tavuk Dünyası, Tekin Acar Cosmetics, Teknosa, The Coffee Shop Company, Tobacco Shop, Toyzz Shop, Tudors, Türk Telekom, US Polo, Usta Dönerci, Vakko, Vav Bistro-Cafe, Vestel, Vodafone, Waffle Shop, Watsons, Yuppie Kids, Play Area ve Yves Rocher gibi dünyanın ve ülkenin önde gelen firmalarını Sivaslılarla buluşturuyor.


 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü