Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe’ye Geri Mi Dönüyor?

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe camiasına geri dönüş sinyali vermesinin ardından heyecan yarattı.

Aziz Yıldırım Fenerbahçe’ye Geri Mi Dönüyor?
07-05-2024 14:37
SİVAS

HABER MERKEZİ

Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe’ye geri dönüş sinyalleri veren haberleri son günlerde oldukça fazla ilgi görüyor. Yıldırım’ın Haziran ayında yapılacak seçimli genel kurulda başkan adayı olabileceği iddiaları camiayı heyecanlandırmış durumda.

Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe’ye geri dönüş sinyali verdiği haberleri oldukça dikkat çekici. Yıldırım’ın, Haziran ayında yapılacak seçimli genel kurulda başkan adayı olabileceği iddiaları camiayı heyecanlandırmış durumda. Fenerbahçe’nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım, 2018’deki başkanlık seçiminde Ali Koç’a karşı kaybetmişti. Şimdi ise yakın bir zamanda yapacağı basın toplantısıyla gündemi sarsacak açıklamalar yapması bekleniyor. Yeni Şafak’ta yer alan habere göre; Aziz Yıldırım, sezon sonunda gerçekleşecek olan seçimli genel kurula başkan adayı olarak katılma kararı almış durumda. Yıldırım’a yakınlığı ile bilinen Şekip Mosturoğlu ise geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı olarak seçilmişti.

2018’deki seçimde Ali Koç’a karşı kaybeden Aziz Yıldırım’ın, camianın önemli isimleri tarafından desteklendiği ve adaylık için yoğun talep gördüğü belirtiliyor. Yaklaşık altı yıl aradan sonra Fenerbahçe’ye geri dönüş sinyali veren Aziz Yıldırım’ın alacağı karar merakla bekleniyor. Ali Koç ise daha önce yaptığı açıklamada aday olmayı düşünmediğini ve Fenerbahçe’nin hayrına olacağına inandığı için Haziran ayında yeni bir başkanın seçileceğini belirtmişti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER