Gündem

Başkan Uzun Sahaya İndi

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun yerel seçimlerin ardından sahaya indi. Başkan Uzun devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek eksik noktaların bir an tamamlanması için talimat verdi.

Başkan Uzun Sahaya İndi
08-04-2024 10:11
SİVAS

DEMET KARAKUŞ

Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, Danişmentgazi Mahallesi Toki Konutları 3’üncü etapta devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Mahalle sakinleriyle de bir araya gelerek sohbet eden Uzun, bölgenin yeni yerleşim yeri olması hasebiyle bazı sorun ve sıkıntıları olduğunu ifade ederek bunların en kısa zamanda giderileceğini ifade etti.

Başkan Dr. Adem Uzun, Pusat Özen Barajı'ndan 4 Eylül Barajı'na uzanan isale hattının ikinci etabında devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek gelinen son durum hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.

Başkanımız Dr. Adem Uzun, Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'ni ziyaret ederek Spor İşleri Müdürlüğümüzün sürdürdüğü faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olacaklarını ifade eden Uzun, amatör spor kulüplerine destek vererek tesislere işlevsellik ve yeni bir anlayış kazandıracaklarını söyledi.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres  haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER