Gündem

Emekliye Zam Müjdesi!

Erdoğan’ın sağ kolu ağzından kaçırdı! Emekliye ek zam müjdesi net tarih belli oldu.

Emekliye Zam Müjdesi!
21-04-2024 14:28
SİVAS
Haber Merkezi
Milyonlarca emekli temmuz ayında maaşlarına yapılacak zammı beklerken Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan emekli maaşlarına ilişkin dikkat çeken açıklamalar geldi. En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İktidarın masasındaki çalışmalar neler? İşte detaylar…
1/15
Erdoğan’ın sağ kolu ağzından kaçırdı! Emekliye ek zam müjdesi net tarih belli oldu 1

SSK, Bağ-Kur ve memur emeklilerinin Temmuz ayındaki zammına ek olarak yapılacak ilave artışın olup olmayacağına dair açıklamalar milyonlarca emekli tarafından yakından takip ediliyor.

2/15
Erdoğan’ın sağ kolu ağzından kaçırdı! Emekliye ek zam müjdesi net tarih belli oldu 2

İktidar, emeklilere yönelik yapılacak iyileştirmeler ve sosyal desteklerle ilgili sürekli olarak açıklamalarda bulunuyor.

3/15
Erdoğan’ın sağ kolu ağzından kaçırdı! Emekliye ek zam müjdesi net tarih belli oldu 3

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın ardından, Temmuz ayındaki emekli zammıyla ilgili bir açıklama da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan geldi.

4/15
Erdoğan’ın sağ kolu ağzından kaçırdı! Emekliye ek zam müjdesi net tarih belli oldu 4

Yılmaz, milyonlarca emeklinin zammına ilişkin yeni düzenlemelere işaret ederek hükümetin emeklilerle ilgili çalışmalar yaptığını belirtti.

5/15
Erdoğan’ın sağ kolu ağzından kaçırdı! Emekliye ek zam müjdesi net tarih belli oldu 5

EMEKLİYE EK ZAM GELİYOR

Ek zammın yolunu açan Yılmaz, "Çalışma Bakanlığımızın emeklilerle ilgili yürüttüğü çalışmalar var" diyerek maaş artışlarına ilişkin hükümetin çeşitli çalışmalar yaptığını duyurdu.

6/15
Erdoğan’ın sağ kolu ağzından kaçırdı! Emekliye ek zam müjdesi net tarih belli oldu 6

Cevdet Yılmaz, milyonlarca emeklinin zammına ilişkin yeni düzenlemelerin sinyalini vererek ek zammın kapısını araladı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, "Çalışma Bakanlığımızın emeklilerle ilgili yaptığı çalışmalar var" diyerek hükümetin maaş artışlarına yönelik çeşitli çalışmalar yaptığını duyurdu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER