Siyaset

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Kuzu İSTİFA ETTİ

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Kuzu İSTİFA ETTİ

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Kuzu İSTİFA ETTİ
25-08-2017 07:57

Erhan CEYLAN/

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan Ak Parti Merkez İlçe Kongresi öncesi istifa ettiğini açıkladı. Kuzu istifasını basın toplantısı ile duyururken, siyasi kulislerde Kuzu´nun görevden alındığı konuşuluyor.

İstifasını Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş´a sunduğunu söyleyen Kuzu, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan liderliğinde bir nefer olarak büyük Türkiye davasına hizmet etmeye devam edeceğini kaydetti.

Yeni dönemde aday olmayacağını duyuran Kuzu, ?Yük olan değil, yük alan bir teşkilat olduk´ diyerek herkesten helallik istedi.

Kuzu, Ak Parti´nin 6. Olağan Kongre sürecinin devam ettiğini ve bu sürecin parti, Sivas ve demokrasiye hayırlı olmasını dileyerek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

?AK Parti, Türk siyasi hayatında her alanda değişim ve dönüşüm sağlamıştır. Bunun en bariz örneği partilerin kongre süreçleridir. AK Parti´de kongre süreçleri bir düğün havasında birlik beraberlik ruhu içerisinde geçmişin muhasebesi geleceğin vizyonu konuşularak icra edilir.

Malumunuz olduğu üzere, Haziran 2014 tarihinde başta Sayın Bakanınız İsmet Yılmaz olmak üzere milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız ve il Başkanımız ile istişare ederek Genel Merkezimiz tarafından ilçe başkanı olarak atandım. O günden bu güne kadar liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın çizdiği ve gösterdiği yolda teşkilat kademelerimiz ve yol arkadaşlarımla birlikte büyük Türkiye idealini gerçekleştirmek için genel merkezimizin direktifleri doğrultusunda yük olma yerine yük alma anlayışı ile davamıza hizmet etmeye gayret ettim.?

HELALLİK İSTEDİ

?Asıl olan bir göreve atanmak değil o yolu tamamladığınızda size güvenenlere mahcup olmamak ve görev yaptığınız sürede baki olacak kubbede hoş bir seda bırakabilmektir? diyen Kuzu, ?Her zaman liderimizin, partimizin ve teşkilatımızın emrinde olduğumu kamuoyu önünde açıklıyorum. Başkanlığım süresi içerisinde görevimi daha iyi ve daha güzel yapabilmek hassasiyetiyle kırdığım üzdüğüm yol arkadaşlarımdan helallik istiyorum.?dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER