Gündem

Güler’e Rağmen STSO Sınıfta Kaldı

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasında (STSO) TOBB Sivas Kadın Girişimciler Kurulu tarafından istişare toplantısı yapıldı. Toplantıya katılan Sivas’ın siyasetteki en güçlü ismi AK Parti TBMM Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili Abdullah Güler iş adamların sıkıntılarını ve taleplerini dinlemek istedi. Ancak bir yıldır hiçbir icraatta bulunmayan STSO yönetimi sıkıntıları ve sorunları bile Güler’e anlatamadı.

Güler’e Rağmen STSO Sınıfta Kaldı
03-01-2024 10:47
SİVAS

HABER MERKEZİ

AK Parti TBMM Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili Abdullah Güler, Sivas’ın siyasetteki en güçlü ismi konumunda bulunuyor. Milletvekili seçildikten sonra Sivas’ta adım atmadık yer bırakmayan gittiği her yerde sorun ve talepleri dinleyen Güler her Sivaslı’yı da dinlemeye özen gösteriyor.

Sivas’ta çalışmalarına devam eden Güler, AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy, İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ile birlikte STSO’a düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Göreve başlayalı 1 yıl olan STSO yönetimi toplantı da Sivas’ın tamamının cazibe merkezi alınması önerisi dışında, düşen ihracat rakamları ve iş adamlarının yaşadığı sıkıntıları Güler’e anlatamadı. Sorunları çözecek isim olan Güler’e sorunların anlatılmaması STSO üyelerinin tepkisini de çekti.

Sivas’ın ekonomik sorunlarını görmezden gelen ve göreve başladığı günden itibaren kafasını kuma gömen STSO yönetimin artık amacının Sivas olmadığı Ankara’da çeşitli görevler için STSO’yu kullandığı konuşulmaya başlandı.

 

 

sivas son dakika   sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER