Gündem

Sanayide Eksikleri Gidereceğiz

Esnafa Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, sektör buluşmaları kapsamında Marangozlar Esnaf Odası üyeleriyle bir araya geldi.  Her zaman esnafın yanında yer almaya çalıştığını, sorunların çözümünde gayret gösterdiğini ifade eden Bilgin, 4 Eylül Sanayi sitesindeki eksikliklerin de giderileceğini söyledi.

Sanayide Eksikleri Gidereceğiz
25-03-2024 12:42
SİVAS

TUĞBA SARIKAYA

Hisar düğün salonunda gerçekleştirilen iftar programına Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, AK Parti İl Başkan Vekili Sebahattin Buyrukoğlu, parti yöneticileri, oda başkanları ile oda üyesi esnaflar katıldı.

İftar sonrasında konuşan Marangozlar Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Raif Aydın, sanayi sitesinin etrafının daha güvenli hale getirilmesini, yağmur suyu hattı, altyapısının yapılması, çevre düzenlemesi ve özellikle esnafların hizmet alabilmesi için çarşıya gitmeden hizmet alabilmesi için hizmet binası yapılmasını talep etti.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil ise esnaf çocuğu olan Hilmi Bilgin’in esnafın sorunlarıyla yakından ilgilendiğini, 4 Eylül Sanayi Sitesinde yer alan eksikliklerin de giderilmesi için çalışmalar yaptığını hatırlatarak, esnafın sorunlarıyla yakından ilgilenen, çözümünde gayret gösteren Başkan Hilmi Bilgin'e yapılacak olan seçimde başarılar diledi.

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise her zaman esnafın yanında yer almaya çalıştığını, sorunların çözümünde gayret gösterdiğini ifade ederek, 4 Eylül Sanayi sitesindeki eksikliklerin de giderileceğini söyledi.

Sivas Belediye Başkanı olarak istişareye her zaman önem verdiklerini vurgulayan Bilgin, esnafın güçlü olduğu yerde Sivas'ın da güçlü olacağını kaydetti. 

 

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER