Gündem

Sivas'ta Devir Teslim Zamanı

31 Mart seçimlerinde belediyenin AK Parti’den, Büyük Birlik Partisi’ne geçtiği Sivas’ta, başkanlıkta devir teslim Perşembe günü saat 14:00'da yapılacak. 4 Nisan 2019'da görevi devralan ve 5 yıl boyunca belediye başkanlığı görevini sürdüren Hilmi Bilgin, yine bir 4 Nisan'da görevini yeni başkan Adem Uzun’a devredecek.

Sivas'ta Devir Teslim Zamanı
02-04-2024 12:28
SİVAS

DEMET KARAKUŞ

5 yıl önce Sami Aydın’dan başkanlığı devir teslim töreniyle 4 Nisan 2019 tarihinde devralan Hilmi Bilgin Perşembe günü başkanlığı seçimde 26 bin oy ile kaybettiği Adem Uzun’a devrediyor. Başkanlık makamında gerçekleştirilecek devir teslim töreniyle Uzun resmen Sivas Belediye Başkanı olarak göreve başlayacak.  İlk olarak Sivas Adliyesi’nde mazbatasını alacak olan Uzun daha sonra başkanlık makamındaki devir teslim töreniyle 5 yıllık görev süresine başlamış olacak.

SULTAN ŞEHRİN BAŞKANI OLDU

Sultan şehrin yeni belediye başkanı Adem Uzun sosyal medya hesabındaki unvanını da değiştirdi. Uzun yıllar ilimizde eğitime hizmet veren son olarak Cumhuriyet Üniversitesi’nde akademisyen olarak görev yapan Adem Uzun, kullandığı kişisel sosyal medya hesaplarındaki unvanını Sivas Belediye Başkanı olarak değiştirdi.  Belediye Başkanı Adem Uzun seçim döneminde 58 proje açıklamıştı. Başkan Uzun göreve başladığı günden itibaren projelerini hayata geçirmek için çalışmalara başlayacak.

 

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER