Gündem

Sivas'ta Hayal Atölyesi Açıldı

Lütfi Abay İlkokulu bünyesinde öğrencilerin bilim ve sanatsal alanlardaki eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla oluşturulan "Hayal Atölyesi"nin açılışı gerçekleştirildi. Atölyede öğrenciler kütüphane, müzik, drama, resim, ebru, zekâ oyunları vb. çalışmalarını gerçekleştirebilecek.

Sivas'ta Hayal Atölyesi Açıldı
10-05-2024 10:36
SİVAS

NESLİHAN KOÇ

Lütfi Abay İlkokulu bünyesinde öğrencilerin bilim ve sanatsal alanlardaki eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla oluşturulan "Hayal Atölyesi"nin açılışı gerçekleştirildi. Açılış programına Vali Yılmaz Şimşek, Belediye Başkan Vekili Fehmi Taştan ve Millî Eğitim Müdürü Necati Yener katıldı.

Sivaslı iş insanı Haki Tetiker ve ailesinin maddi katkılarıyla "Eğitime Hayat Verenler Projesi" kapsamında oluşturulan atölyenin hayırlı olmasını dileyen Vali Şimşek, Tetiker ailesine teşekkür etti. Öğrencilerle birlikte açılış kurdelesini kesen Vali Şimşek, daha sonra kütüphane ve zekâ oyun alanları ile müzik, drama, resim, ebru gibi sanatsal çalışmaların gerçekleştirileceği Hayal Atölyesinde incelemelerde bulundu. Şimşek, bir süre öğrencilerin katıldığı etkinliklere eşlik etti.

Vali Şimşek, "Bu atölyedeki kütüphane, müzik, drama, resim, ebru, zekâ oyunları vb. çalışmaların gerçekleştirilebileceği alanlardan öğrencilerimizin üst düzeyde istifade edeceğine yürekten inanıyorum. İnşallah okullarımız ile hayırseverlerimiz arasındaki bu bağları daha da çok güçlendireceğiz." dedi.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER