Spor

Sivasspor İçin Piyango!

Sivasspor'un 2018 yılında Batman Petrolspor'dan altyapısına kazandırdığı ve bu sezon bir çok maça ilk 11'de başlayarak dikkat çeken Yunus Emre Konak'a İngiltere Premier Lig takımlarından Brentford talip oldu. Bonuslarla birlikte yaklaşık 5 milyon Euro'ya transferin tamamlanması bekleniyor.

Sivasspor İçin Piyango!
05-01-2024 13:54
SİVAS

Neslihan KOÇ

EMS Yapı Sivasspor’da forma giyen Yunus Emre Konak, büyük bir sürprize imza attı. Konak, İngiltere Premier Lig’e adım attı.

Bülent Uygun’un teknik direktörlüğünü yaptığı kırmızı-beyazlı ekibin 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Yunus Emre Konak, gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin gözlemcilerinin dikkatini çekti.

Sivasspor’un alt yapıdan yetiştirdiği ve daha sonra kısa sürede A takıma yükselen orta saha oyuncusu 17 yaşındaki Yunus Emre Konak’a Premier Lig ekiplerinden Brentford’un resmi teklifte bulundu.

5 BİN TL’YE SİVAS’A GELMİŞTİ

Fabrizio Romano ise bir süredir görüşmelerin devam ettiği genç futbolcu için Brentford'un bonuslarla beraber toplamda 5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceğini açıkladı. 11 yaşında Sivasspor’a transfer edilen Batmanlı Yunus Emre Konak için Sivas ekibi, kulübüne 6 yıl önce 5 bin TL bonservis ödenmişti. Kırmızı-beyazlılar Milli futbolcuyu İngiltere’nin Brendtford kulübüne ise 5 milyon Euro’ya satarak büyük iş çıkarttı.

BRENTFORD B TAKIMINDA OYNAYACAK

Premier Lig ekibinin, Konak'ın gelecek hafta 18 yaşına girmesiyle birlikte transferi duyuracağı öğrenildi. Öte yandan, Yunus Emre Konak'ın Brentford kariyerine B Takımı'nda başlayacağı da alınan bilgiler arasında.

SİVASSPOR’DAKİ KARİYERİ

Yunus Emre Konak, ligin başında Kayserispor ile oynanan hazırlık maçında profesyonel kariyerinin ilk golünü atmıştı. Konak, bu sezon kırmızı - beyazlı forma ile çıktığı 17 resmi maçta 1 asist yaptı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER