Spor

Sivasspor Yine Berabere Kaldı

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Hatayspor ile karşılaşan EY Sivasspor, sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Yiğidolar bu sezonki 4. beraberliğini elde etti.

Sivasspor Yine Berabere Kaldı
30-09-2023 15:47
SİVAS
Neslihan KOÇ
Sivasspor, Hatayspor maçıyla birlikte Süper Lig'de 7. maçına çıktı. Sahadan 0-0 eşitlikle ayrılan kırmızı-beyazlılar ligde bu sezon 4. beraberliğini elde etti. Yiğidolar geride kalan karşılaşmalarda 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı.
Sivasspor, ligin ilk haftasında Samsunspor ile 1-1 berabere kalırken, ligin 3. haftasında ise sahasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Kırmızı-beyazlılar 6. haftada da deplasmanda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalmıştı.
Maçtan dakikalar
14. dakikada Charisis'ın sağ kanattan geliştirdiği atakta yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlara gitti. Top köşeden ağlarla buluşsa da VAR incelemesinde Manaj’ın hamlesi için ofsayt kararı verildi.
27. dakikada topla ceza sahası içerisine giren Emrah Başsan'ın vuruşunda meşin yuvarlak az farkla dışarı çıktı.
38. dakikada Uğur Çiftçi’nin ceza sahası içerisine gönderdiği topu kaleye göndermek istedi. Rakibe çarpan top dışarı çıktı.
50. dakikada Uğur Çiftçi’nin ceza sahası içerisine ortaladığı topu Manaj'ın kafa vuruşunda kaleci Erce Kardeşler parmaklarıyla topu çıkartmayı başardı.
61. dakikada Dadashov’un ceza yayı üzerinden yaptığı şutta top yandan dışarı çıktı.
73. dakikada Barrow’un pasında topla buluşan N’jie ceza sahası içerisinden kaleyi hedef aldı. Top az farkla dışarı çıktı.
76. dakikada topla ceza sahası içerisine giren Lamkel topu müsait durumdaki Rivas’a gönderdi. Rivas’ın şutunda top direkten döndü.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER