Spor

Taraftardan Koçu'ya Destek

Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş’nin taraftarları kulüp başkanı Mustafa Koçu’ya teşekkür mesajı yağdırdı. Taraftarlar, “Hakkını helal et Mustafa Koçu başkanım! Bir tek sen Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü'ne sahip çıktın. Yine de iyi başardın elinden geleni yaptın gerçek Yiğido sensin” dediler.

Taraftardan Koçu'ya Destek
16-04-2024 10:28
SİVAS

Hakan KALELİ

TFF 3. Lig’de zor günler geçiren ve en son Konya maçını kaybeden Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş, Bölgesel Amatör Lig’e düştü.

Kulübü sezon başında satılan alan ve kendi imkanlarıyla kulübü ayakta tutmaya çalışan Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş Kulübü Başkanı Mustafa Koçu’ya takımın ligden düşmesinin ardından destek mesajları yağdı.

Taraftarlar sosyal medya üzerinden Mustafa Koçu ve takımın görselini paylaşarak, emeklerinden dolayı Koçu’ya teşekkür ettiler.

“GERÇEK YİĞİDO SENSİN”

Taraftarlar, “Hakkını helal et Mustafa Koçu başkanım. Bir tek sen Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü'ne sahip çıktın. Kulübün kapanmasına engel oldun. Emeklerin için teşekkürler! 1. Lige çıkacak takımı Hilmi Bilgin sağ olsun amatöre düşürdü. Takıma, tesisler ve otobüsü konusunda da hiç yardımcı olmadı. Mustafa başkan elinde geleni yaptı yazık oldu Sivas futboluna. Başkan biz senden razıyız Allah’ta senden razı olsun ne diyelim yiğit düştüğü yerden kalkar inşallah. Allah işini gücünü rast getirsin. Yine de iyi başardın elinden geleni yaptın gerçek Yiğido sensin. Mustafa Koçu Başkanın emeğine sağlık takımı sahiplendi tüm zor şartlara rağmen kendi ve bir kaç arkadaşıyla bu takıma destek verdi ama bir kişinin emeğiyle ancak bu kadar. Yazık oldu. Takım ne yapsın tek başına bir adama bırakırsan olacağı budur. Rahmetli Nusret Akça’nın kemikleri sızlıyordur şimdi. 4 Eylül kulübünün efsane başkanlarındandı” şeklinde yorum yaptılar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER