USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Daha Yeni Başlıyoruz...

13-10-2023

Merhabalar gazetede değer görüp bana da bir köşe verildiği için öncelikle teşekkür ederim ve köşe yazıma başlamadan soru cevap olarak ilk önce kendimi tanıtarak başlamak istiyorum.

Sunduğunuz kaliteli hizmetle güzelliği sunuyorsunuz.

Öncelikle sizi tanıyabilir miyiz?

Öncelikle size benimle yapmış olduğunuz benim için çok önemli olan röportajınız için teşekkür ediyorum.

Merhaba daha öncesinde Almanya’da yaşayan ve bu sektörde yaklaşık 15 sene önce eğitimlerimi ilk Almanya’da alarak kendi işimi yapmaya başladım. Daha sonrasında yaklaşık 10 sene önce Türkiye’ye dönüş kararı alarak kendi ülkeme yerleştim ve kendi salonumu açtım.

Böyle bir yer kurma fikri nasıl oluştu?

Bakımı çok seven bir kadın olarak bu sektöre farklı bir ilgim hevesim vardı ama hiç aklımın ucundan bile kendime ait bir salonum olacağını geçirmemiştim. Bir gün bir nedenden dolayı artık kendi ayaklarımın üzerinde durmam gerektiğine karar verdim ve ne yapabilirim ben en çok hangi işi yaparsam mutlu ve başarılı olurum diye düşündüm. Bana en çok yakışan ve çok sevdiğim bu sektöre karar verdim ve yola koyuldum ve bu yolda sadece olduğum şehirde değil etrafımızda olan şehirlere ismimi duyurmaktı başardık.

Artık marka haline geldiniz diyebiliriz. Markanızı oluştururken nelere dikkat ettiniz?

Öncelikle benim için önemli olan danışmanlarımdı. Onların memnun kalması salonumuzdan mutlu ayrılması verilen hizmetin en iyi olması ve güven ön planda geldi ve başarı tüm bunlar olduğu sürece zaten daha sonrası gelir. Kendim bir yere gittiğimde alacağım hizmetin güvenilir olması ve ayrılırken mutlu ayrılmaktır.

Danışanlarınıza sunduğunuz hizmetler nelerdir?

Salonumuzda her türlü hizmet mevcut. Güzellik konusunda kalıcı makyaj işlemleri yani mikroblading. Pudralama tekniği eyeliner dipliner. Lazer epilasyon cilt bakımların birçoğu, kirpik uygulamaları, bölgesel incelme…

Markanızı farklı kılan faktörler nelerdir?

Az önce bahsettiğim gibi danışmanlarımıza yenilikleri getirmek sunmak kaliteli ve iyi hizmet vermek ki zaten tüm ilkler benimle başladı, kalıcı makyaj öncelikli olarak…

Son dönemde hangi uygulamalar revaçta?

Kalıcı makyaj en önce olarak geliyor ve bölgesel incelme cilt bakımlarımız ve lazer uygulamalarımız daha çok tercih ediliyor.

Gelecekte hedefleriniz nelerdir? Yeni şube planlarınız var mı?

Geleceğe dair birçok hedefim ve hayallerim var elbette ki… Bu yola tek başına çıkmış başarmış bir kadın olarak daha birçok hayalim var… Şube planım öncelikle Ankara. O şehre karşı bir zaafım var. Neden bilemiyorum ama Ankara’da şube açmayı çok istedim ve açtım.

Şimdilik bu kadar… Daha çok birbirimizi tanımaya vaktimiz olacak yeni başlıyoruz :)

Sevgiler…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?