USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

YİĞİDOLAR KARADENİZE TRABZONU YENDI

12-04-2024

Yiğidolar bugün karadenizde Süper Lig'in 32. haftası açılış maçında Trabzonspor, a konuk oldu.

Papara Park'ta oynanan karşılaşmayı Sivasspor  tek farkla  kazandı ve öyle bir estiki  fırtınayı allak bullak etti ve üç puanı alarak evine döndü.

Sıvasspor da kaleci Ali Şaşal Vural'ın ise dün yapılan antrenmanda sol el bileğine darbe aldığı ifade edilerek, oyuncuya yapılan kontrollerde bileğinde darbeye bağlı ödem tespit edildiği kaydedildi ve sahaya yeni Kalecisi Nikolic ile çıktı muhteşem oynayan kaleci Nikolic ilk musabakasinda üç puanı alan oyunculardan biri oldu çok golluk pozisyonu kurtardı diyebilirim. 

orta saha oyuncusu kaptanimizda Hakan Arslan’ın da tedavisine sağlık ekiplerince devam edildiği için kadroda yer almadı.

İlk yarı takımlar  pozisyon açısından çok iyi değillerdi ama cesaretli oynayan Yiğido du oyun her ne kadar yavaş başlasana  iki takım da tehlikeli ataklar yaratmakta biraz zorlandı.

 İlk 45 dakikanın sonlarına doğru maç hızlansa da gol sesi çıkmadı ve devre arasına 0-0'lık beraberlikle girildi.

İkinci yarıda ise sessizliği  muhteşem oyun çıkaran cesaretli  ataklar yapan cesur oynayan  Sivasspor bozdu. Konuk ekip golü  ikinci devrenin ortalarında  takımın gol kralı ray  Menig ile buldu.

Trabzon spor son dakikalarda ataklar yapsada  Sivasspor defansın yaşamayınca evinde yenilmek zorunda kaldı.

Yiğidolar bayramın 3. Gününde slvasspor taraftarına 2.bayrami yaşattı takımı candan ve yürekten kutlarım.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?