Medya

İsmail Güneş Anısına Basın Ödülleri

Şehit Gazeteci İsmail Güneş anısına gerçekleştirilen basın ödüllerinin bu yıl 2’ncisi düzenlenecek. 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenecek yarışmaya başvurular önümüzdeki günlerde başlayacak.

İsmail Güneş Anısına Basın Ödülleri
22-05-2023 13:03
SİVAS

Neslihan KOÇ

2009 yılında Kahramanmaraş’ta düşen ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte hayatını kaybeden Gazeteci İsmail Güneş’in anısını yaşatmak adına 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti tarafından geçen yıl başlatılan ve geleneksel hale getirilmesi planlanan basın ödüllerinin bu yıl 2’ncisi düzenlenecek. Düzenlenecek olan yarışmaya başvurular önümüzdeki günlerde başlayacak. Jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek eserlere ödülleri 24 Temmuz Basın Bayramı’nda düzenlenecek olan programla takdim edilecek.

4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhittin Karahan, “Geçen yıl başlattığımız ve şehit gazeteci arkadaşımız İsmail Güneş’in anısını yaşatmak adına düzenlediğimiz basın ödüllerimizin bu yıl ikincisini düzenleyeceğiz. Geleneksel hale getirmeyi planladığımız bu yarışmamıza tüm gazeteci arkadaşlarımızın katılmasını oldukça önemsiyoruz. Jüri üyelerimizle yarışmamıza başvuran görüntü, fotoğraf, haber ve farklı dallardaki eserlerimizi değerlendireceğiz ve kazanan arkadaşlarımıza ödüllerini düzenleyeceğimiz bir geceyle takdim edeceğiz.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER