KAREKTERLİ OYUNA ÜÇ PUAN HEDİYE

Tarık BİÇER
Tarık BİÇER
KAREKTERLİ OYUNA ÜÇ PUAN HEDİYE
13-04-2024

 Sahasında seyircisiz oynama cezası bulunan Trabzon Sporun konuğu Yiğidolardı.

Bütün maçların taraftar sayesinde güzelleşitiği birkez daha teyit edilmiş oldu. Taraftarın olmadığı Tatsız tuzsus geçen maçta Yiğido Trabzonu ayakta uyuttu. Alanya maçında onlar bizi uyutarak yenmişti. Aynı tarifeyi Trabzona uyguladık.

 Beşli defansla trabzon forvrtine geçit vermeyen Yiğidolar da maçın adamı yine kalecisi oldu ama bu sefer kalesinde Süper ligde ilk kez 11 de başlayan genç kalecisi Nicolic vardı. 

NİCOLİÇ UMUT VERDİ 

Zaman zaman Sivasspor kalesini abluka altına alan Trabzon Spor ilk yarıda 20 kez  Sivasspor'un ceza sahasında topla buluşarak rekor kırdı ama kalede Ali Şaşalı aratmayan Nikolic yer tutuşu ve ani reflekleriyle kalesini gole kapattı. 

Koitada maçın en başarılılarından biri oldu. Orta sahada dirençli oyunuyla galibiyetin mimarlarından biri oldu. 

Tabidirki Bülent Uygunun sahada oyuncuları sürekli uyarması, rakibini iyi analiz etmesi, zamanınds yaptığı değişikliklerde galibiyeti getirdi.  Birazda şansı yaver gitti desek yanılmış olmayız ama elinde kadro genişliği olursa dahada başarılı olacağı kesin.

Rey Manaj a ayrı bir parentez açmak lazım. Manajın varsa her an skoru değiştirebilirsin demek. Bu seferde gol pasını verdi.

Orta sahada kazandığı topu vucudunu kullanarak kaptırmadan Menic,e aktardı. Menic te golü yaptı. Manaj iyisin ama itirazkar tavrın birgün başına bela olacak. Faul kararı sonrası koşarak hakemin üzerine gelmesi çok yamlış. Ümit Öztürkün  burada sarı kart göstermesi doğru bir karar.

Futbol o kadar kırılgan bir Spor ki. Gereğini yapmadığınız her an cezasını keser. 

Alınan bu üç puanla biraz daha üst sıralara tırmandık. Bu sıralama bizi rehavete düşürmemeli ve şimdiden gelecek sezon planları yapılmalıdır. 

Yolun açık olsun Yiğidolar.

ÖNCEKİ YAZILARI
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
İhsan baba 2 hafta önce
Artık Avrupa yolundayız, gelecek sezon planları yapılıyor yönetim de slmlar