ALANYA NİNNİ SÖYLEYEREK YENDİ SİVASI

Tarık BİÇER
Tarık BİÇER
ALANYA NİNNİ SÖYLEYEREK YENDİ SİVASI
11-03-2024

34 puana Ligde kalma savaşı veren Corandon Alanya Spor deplasmanda Yiğodoyu devirdi. 

Avrupayı hedefleyen yiğido alacağı üç puanla iddialı duruma geçebilecekken son haftaların en kötü oyununu oynayarak üç puanı Alanyaya hediye etti.

İlk yarıyı tatsız tuzsuz oyunla tamamlayan iki takımda herhangibir pozisyon üretemedi ama Sivasa pozisyon vermeyerek karlı olan Alanyaydı.

 Sabırla defans yaptı Sivas’ı üzerine çekme isteğindeydi. Sabrının seneresinide 49. Dakikada Ahmet Hasanla golü bularak aldı.

Geriye düşen Yiğidolar golü yedikten sonra reaksiyon göstediler ama bu oyunu oynamak için golmü yemek lazım demeden geçemeyeceğim.

Toparlanan Yiğidolar baskılı oynadığı bir anda kazandığı serbest vuruşta Rey Manaj'ın muhteşem şutunda beraberliği yakaladı. Barajın içinden geçen topu kaleci Erturul göremedi bile.

Golden sonra biraz hareketli görünsede Corandon Alanya Spor oyunu soğutmayı başararak Caner Osmanpaşa nın hatalı pasıyla topu kapan Oğuz Aydın skoru 80. Dakikada 2-1 lehlerine çevirdi. Sonrasındada gol üretmekten aciz olan Sivasspor sahadan mağlup ayrıldı.

Mağlubiyet olabilir ama kötü oyuna müdahrle edememek Bülent Uygun a yazılır. Cumartesi oynanması vesilesiyle esnafın işinde gücünde olmasına rağmen taraftarın maça rağbeti fena değildi. Ama oynanan oyun ve alınan sonuç taraftarı üzdü.

İnşallah böyle maçı bitdaha yaşamayız.

HAKEMİN KARNESİ

Birkaç karşılıklı fauller dışında iyi maç yöbeten Ali Şansalan 28.01 2024 te evimizde Beşiktaş ile oynadığımız maçta çok kötü maç yönetmiş ve yorum olarak yazımın başlığını

YİĞİDO 1 ALİ ŞANSALAN 0 diye atmıştım.  Merdeyse Siyah Beyaz formayla maça çıksa daha iyiydi dedirtecek bu kasıtlı bulduğum yönetimden fazla zaman geçmeden yine bizim maça verilmesi olacak şey değil.

Ben her zaman adilane yorum yapıp iyiye iyi kötüye kötü demeye devam edeceğim.

58. Dakikada Cjarisis topu kaptığı sırada yoktan faul çalması kendisine yakışmadı. Üstelik Cjarisis sin yoğun itirazına kart gösteremeyip oyuncuyu azarlama yolunu seçmesi, suçunu karşı laflarla örtbas etmeye çalışması hakemlik etiğine yakışmadı.

Şansalan senin karşında çocuk yok. Karşındaki Sivasspor'un profosyonel oyuncusu. Bu davranışın bile ceza almanı gerektirir

Sivası Sahipsizmi sanıyorsun.

Adil Ol. Efendi ol. EFENDİ.

ÖNCEKİ YAZILARI
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?