USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

SİVASSPOR DAN MUHTEŞEM DÖNÜŞ

28-10-2023

Yigidolar Alanya Oba Stadyumu'nda hakem Mert Güzenge'nin düdüğüyle başlayan Süper Ligin 10. Haftasında çok kötü başladığı bir müsabakayı zaferle tamamlayarak üç puanı alıp Sivas’a döndü.

 

Müsabakaya çok hızlı giren bir Alanya spor gördüm Kanatlardan hızlı ataklarla Sivasspor'un kalesini yoklayan Alanyaspor'da Carlos Eduardo ile net fırsatlar yakalarken, direkleri yollarken Sivasspor’da Samu Saiz üzerinden yakaladığı tehlikeleri pozisyonları değerlendirmedi aslında ilk yarıyı Akdeniz ekibi farklı bir skorla kapatabilirdi ama beceriksizlik mi veya şanssızlık mı dersininiz ya da Sivasspor’un şansımı dersiniz bilemem

Devre golsüz tamamlandı.

 

İkinci yarıda ev sahibi Alanyaspor oyunda kontrolünü yine eline geçirerek başladı ve golü de buldu eski bir Sivas’lı Fatih Aksoy sahneye çıktı ve takımını öne geçirdi. Fatih Aksoy gol sonrası bir dönem formasını giydiği Sivasspor karşısında attığı gölün sevincini hiç yasamadı diyebilirim.

 

Maçın böyle biteceği tahmin edilirken son yaklaşırken,  Sivasspor’a sihirli bir deynek değdi sanki Roman Kvet sahneye çıktı ve kritik anda takımına eşitliği getiren golü kaydetti.

 Bu harika bir skordu Yigidolar için oyuna son dakikada denge getirdiler Alanya da bu iyi bir puan diye düşünüyordum.

 

Gol sonrası inanılmaz bir tempo yükseltti ve sonucunda gördü Sivasspor'da Rey Manaji ceza sahasında öyle bir topla buluştu ki oyuna sonradan giren Rey Manaj da mükemmel bir son vuruş ile takımını uzatmaları da uzatmadi da  Sıvasspor’u öne geçiren golü attı.

 

Harika bir geri dönüşe sahne olan maçta inanılmaz bir sonuçla müsabakayı bitirdi   Sivasspor puanını 13'e yükselterek çok rahat bir nefes aldı, Alanyaspor da  ne yazık ki 10 puanda kaldı.

 

İnanılmaz bir müsabaka izledim Alanya spor da üç puanı aldım derken ne yazık ki hepsini Yigidolar’a hediye etti.

İki ekibinde kutlarım.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?