USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

SİVASSPOR G. SARAYDAN FARK YEDİ

05-05-2024

Sıvasspor Süper Lig'in 35. hafta mücadelesinde İstanbula  Galatasaray ile karsılastı  Yiğidolar Fenere yaptıgı  azızlıkten sonra aslanada  bır supriz yaparmıydı onu bekliyordum ama ne yazıkkı  Alyans arenada ki Mücadele,de Galatasaray Sivasspor gol oldu yağdı ve bu musabakayıda bol gollu bir galibiyet ile tamamlandı. 

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren gollerini ıkisini Ziyech , ikisini Mertens ve ve ikisininde Mauro Icardi  kaydetti Yıgıdonun tek golu can erden geldi. 

Hakemler Arda Kardeşler, Esat Sancaktar ve Serkan Olguncan dı normal bir yonetım gosterdıler. 

Galatasaray tam kadro cıktı Sahay Muslera, Kaan Ayhan, Nelson, Abdülkerim Bardakcı, Köhn, Torreira , Kerem Demirbay, Ziyech, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz ve Icardi

Sıvasspor haftalar sonra Ali Şaşal Vural vardı kalede , Murat Paluli  sonra  Kerem Atakan Kesin, Poungouras ikinci yarı Caner Osmanpaşa, Appindangoye, Camara, Uğur Çiftçi, Charisis, İbrahim Akdağ , Bartuğ Elmaz yerine  Turgunboev, Koita ve Manaj gorev yaptı.

Maca Galatasaray hızlı basladı hemen golu buldu  Kerem Demirbay'ın ara pasında ceza sahasının sol tarafında topla buluşan Barış Alper Yılmaz, bekletmeden meşin yuvarlağı penaltı noktasına çevirdi. Icardi'nin boşalttığı alana geriden koşu yapan Ziyech, tek vuruşta ağları havalandırdı. 

 gelişen Galatasaray atağında Mauro Icardi yerde kalırken, sarı kırmızılı taraf penaltı bekledi.

Köhn'ün pasında sol kanatta topla buluşan Barış Alper Yılmaz, meşin yuvarlağı penaltı noktasına doğru çevirdi. Icardi'nin bıraktığı topta Mertens, altıpas çizgisi üzerinde meşin yuvarlağa dokunarak fileleri havalandırdı fark iki oldu. 

Sivasspor devrenin son dakikasındakı atağında Rey Manaj'ın şutu Galatasaray kalecisi Fernando Muslera'da kaldı. 

Yiğidolar devreye golle basladı oyuna yeni giren Caner Osmanpaşa, takımının ilk golünü kaydetti. 

Ama cok geceden  sahneye çıkan Icardi, farkı tekrar ikiye cıkardı  3-1'e getiren golü kaydetti. 

Ve goller pespese gelmeye basladı  uzaklardan etkili bir şut çıkaran Ziyech, kendisinin ikinci, takımının dördüncü golünü kaydetti. 

 Sivasspor'un Rey Manaj ile bulduğu bir  gol vardı ofsayta takıldı. 

Bu kez  bir  sahneye çıkan Mertens, ikinci golünün altına imzasını attı. 

Son dakıkalarda da bir kez daha sahneye çıkan Icardi, kendisinin ikinci, takımının altıncı golünü kaydetti.

Baska gol olmadı yıgıdo iyi basladı ama kotu bıtırdı canları sağolsun. 

Manay 19 golde kaldı Mauro Icardi ise 23 gole yükseldi ve gol krallığı yarışında en yakın takipçisi Edin Dzeko ile farkı üç gole çıkardı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?