USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

YİĞİDO DEPLASMANDA TUTULMUYOR

12-12-2023

Sivasspor bugün Konya da Mevlana’nın çocuklarına konuk oldu. Süper Lig'in 15. haftasında Konya spor durumu da çok kritik artık alt sırlardan kurtulmak bir an evvel yukarılara çıkmak isteyen iki takımın bir müsabakası idi bunun için Sivasspor maçı çok önemli idi aynı şey Yiğidolar içinde geçerli amaç dip den kurtulmaktı. Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi deplasman takımı Sivas spor N'jie'nin golüyle kazanarak hem dört maçlık galibiyet hasretine son verdi. Hem de üç altın puanı alarak biraz nefes aldı.

Sivasspor’da hafta içi antrenmanında sakatlanan Rey Manaj’ yoktu yokluğu da biraz belli oldu. Tugay Kaan Numanoğlu, Bilal Gölen ve Hüseyin Aylak müsabakanın hakemleri idi iyi maç yönettiler.             Yiğidolar sahaya Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Caner Osmanpaşa, Camara, Uğur Çiftçi, Yunus Emre Konak son ceyrekde  Hakan Arslan, Burak Kapacak yerine  Barrow , Charisis, Saiz sonra  Kvet , N'jie daha sonra  Koita  ve Rodrigues  ile çıktı ama inanılmaz bir oyun oynadı herkes görevini yerine getirdi diyebilirim .

Konya spor da iyi takım ama Bernardoni, Calvo, Guilherme,  Cicaldau, Moreno ve Cikalleshi iyi oynadı.

Bu takımın buralarda olmasına hep şaşırıyorum yazık Anadolu’nun en iyi ekiplerinden.

Maç hızlı başladı bugün muhteşem oynayan bir N’jie' vardı ilk atağında ceza sahasına girerken attığı sert şutta, kaleci Bernardoni gole izin vermedi Yiğido deplasmanda değil evinde gibi bir oyun oynadı ve ilk baskıyı kuran Sivas oldu ve bunun sonucunda hemen gördüler. Sivasspor öne geçti. Saiz'in ortasında ceza sahasında topla buluşan N'jie'nin şutunda meşin yuvarlak ağlara gitti ve konuk ekip öne geçti.

Konya golden sonra açıldı Ahmet Oğuz'un kafayla ceza sahasına gönderdiği topla buluşan Cikalleshi'nin sert şutunda, meşin yuvarlak direkten auta çıktı.

Fode Koita ile ikinci gole yaklaştı eğer fark iki olsaydı sonuç daha farklı olurdu ama olmadı.

Konya Cebrail Karayel'in ceza sahası içine yaptığı     mücadele sonrası penaltı bekledi ama Var dan dönmedi.

Maçın son dakikalarına kadar kafa kafaya bir maç oldu özellikle son dakikalarda Konya baskısı Yiğidoları çok perişan etti ama alınan üç puan Yiğidoların hanesine yazıldı.

Bu sonuçla Sivas spor rahat bir nefes aldı zaten herkes biliyor Yiğidolar deplasman takımı içeride bu başarı yakalamadı herkesi bu altın puanlar içi kutlarım.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?