SiVASSPOR KUPAYA VEDA ETTİ

Yavuz BAŞAR

3 ay önce

Sivasspor evinde Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Konyaspor’u konuk etti

deplasmanda Yiğidoları mağlup ederek çeyrek finale yükseltmeyi başardı.

Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda hakem Atilla Karaoğlan'ın düdüğüyle başlayan mücadelenin normal süresinde gol sesi çıkmadı ve karşılaşma uzatmalara gitti.

Deplasman ekibi Konyaspor'da uzatma dakikalarında sahneye çıkan eski bir Sivassporlu Ahmet Oğuz golünü attı ve sonucunu belirledi.

Bu skorla birlikte Ziraat Türkiye Kupası'nda Konyaspor çeyrek finale yükseldi.

Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda hakem Atilla Karaoğlan'ın düdüğüyle başlayan mücadelenin normal süresinde gol sesi çıkmadı ve karşılaşma uzatmalara gitti.

Sivasspor sahaya yeni kalecisi Nikolic,ile çıktı  Burak Kapacak daha sonra  Yusuf Çağlar Kefkir , Mehmet Albayrak, Caner Osmanpaşa sonra  Alaaddin Okumuş , Camara, Emre Gökay ikinci devre yerıne  Emrah Başsan , Kerem Atakan Kesgin ikinci yarı yerine  Muhammed Sinan Kaya , Charisis, Erdem Güleç sonra uzatmalarda  Mehmet Talha Şeker, Koita, Ziya Erdal ve  Njie kupada görev yapan futbolculardı özellikle Bülent hoca rotasyona gitmiş yeni oyuncular sahaya  sürmüştü Konyaspor da tam kadro sahada yer aldı tüm yabancılara da   Guilherme , Boateng   Niko Rak , Prip   Alassane Ndao ve     Moreno yabancıla görev vermişti Ömer hoca

Maça iyi başlayan Sivasspor oldu iyide pozisyon buldular Konyada kazanmak için çıkmıştı kısacası kıran kırana geçti müsabakanın normal sonu golsüz kapanınca maç uzatmalara gitti uzatmanın ilk devresinde golü konuk ekip buldu eski bir yiğido olan Ahmet Oguz yeni takımı Konyasporu çeyrek finale taşıyan golü attı. Kısacası adını ilk sekize yazdırdı.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadeleleri 27, 28, 29 Şubat tarihinde oynanacak.

YAZARIN DİĞER YAZILARI