YİĞİDO KUPAYA VEDA ETTİ.

Tarık BİÇER

3 ay önce

 Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasına takımda büyük rotasyon yaparak çıkan yiğido kupa dışında kaldı.

 Kora kor geçen mücadelede her iki takım da buldukları pozisyonları cömertçe harcayınca 90 dakika 0 0 beraberlikle bitti. Uzatmaların ikinci devresinde eski bir Sivassporlu olan Ahmet Oğuz defansımızın hatasıyla kazandığı topu sert bir şutla ağlarımıza göndererek skoru değiştirdi ve Kupa Şampiyonu unvanını elinde bulunduran yiğidoları mağlup ederek kupanın dışına itti. 

Sivasspor Akademi takımından 11 kişiyi kadroya alan Bülent Uygun bunların sekizine forma şansı verdi.  Takımdaki sakatlar ve ayrılıkların çokluğu Bülent uygunu mecburi bir rotasyona sevk etti.

 Elbette ki bu rotasyona rağmen Galip gelmeyi çok isterdik Ama bu kadar genç oyuncunun aynı anda sahada olması haliyle mağlubiyeti getirdi. 

Aramıza yeni katılan genç kaleci Nicolic ,in performansı fena değildi. Üzerine çok iş düşmemesine rağmen fiziği ve oyunu ile gelecek için umut verdi ama topu oyuna sokarken daha hızlı ve dikkatli olmayı geliştirmeli.

Maç sonunda taraftarın memnuniyetsizliği üst safhaya ulaştı Ama bu gençleri yuhalaması taraftara yakışmadı. Soyunma odasında mağlubiyetin ve kupadan elenmenin üzüntüsüyle gözyaşlarını tutamayan oyuncularımızın olduğunu biliyoruz.

 Böyle zorlu bir yarışta büyük bütçelerle mücadele eden takımlara karşı yarışmanın ne kadar zor olduğunu unutmamak lazım kupadan Elendik ama ligde daha rahat günlerin bizi beklediğini Ummak istiyorum.

Yolun açık olsun iyiydi o iyi ki varsın her zaman yanındayız

YAZARIN DİĞER YAZILARI