USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivas Esentepe'de Fare İstilası

Sivas’ta Esentepe- Yunus Emre mahallesinde gerçekleştirilen kentsel dönüşümde yıkılan binaların enkazlarından çıkan fareler vatandaşları tedirgin ediyor.

Sivas Esentepe'de Fare İstilası
30-04-2024 10:16
SİVAS
Google News

DEMET KARAKUŞ

Evlerine ve işyerlerine fare girdiğini söyleyen vatandaşlar belediyeden bölge için bir an önce tedbir alınmasını istiyor. Yıkılan evlerin enkazlarında çok sayıda farenin dolaştığını söyleyen vatandaşlar tedirginlik yaşadıklarını ifade ettiler.

VATANDAŞLAR TEDİRGİN OLUYOR

Sultan şehrin kanayan yaralarından biri olan ve çalışmaların hummalı bir şekilde devam ettiği Esentepe ve Yunus Emre Kentsel Dönüşüm Projesinde riskli ve harabeyi andıran yapılar yıkılmaya devam ediyor. Ancak yıkılan enkazlardan çıkan fareler mahalle sakinlerine tedirgin etmeye başladı. Sabah saatlerinden itibaren ortaya çıkan yıkılan binaların enkazları üzerinde gezen fareler sokaklarda oynayan çocukları ve bölgede yaşayan vatandaşları korkmasına neden oluyor.  Yıkılan binaların kanalizasyonundan çıkan fareler için bölge sakinleri acilen önlem alınması için yardım bekliyor.  Neredeyse kedi büyüklüğündeki fareler bölgedeki vatandaşların korku yaşamasına neden oluyor.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
16.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü