USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

BAŞAKŞEHİR LOBİSİNE YENİLDİK.

14-05-2024

Öncelikle tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun. Böyle kutsal bir günü kutlamak varken Rütükün 30 . Yaş gününü kutlayan TVF Yi kınıyorum. Aklıma şu atasözü geldi.

" Deveye sormuşlar neden boynun eğri diye. Oda nerem doğruki demiş."

Durum aynen bu.

Başakşehir maça daha etkili başlayan taraftı. Dakikalar ilerledikçe Yiğidolar dengeyi kurdu ama bir amatör takımın bile yapmayacağı hatayı yapıp, başakşehirin kornerinde arka direği boş bırakınca kalesinde golü gördü. Ön direğe ortalanan topun kafayla arka tarafa aktarılması neticesinde Bomboş kalan Davidson topu ağlara göndermede zorlanmadı. Bu kadar kolay pozisyon verirsen golüde yersin.

Bu basit hataya rağmen beraberliği kovalayan hatta faul gerekçesiyle vardan dönen golüde bulduk ama sinirlerine hakim olamayan İbrahim Akdağın gördüğü kırmızı kart tüm dengeleri değiştirdi. Elbette ibrahim profosyonellikten uzak davrandı ama burada Çağdaş Atayada iki kelam etmek lazım.  Bir hoca nasıl olurda rakip oyuncuya laf söyler. Hakaret eder, küfür eder. Kulübendeki oyuncuları susturacağın yerde onlara eşlik etmek  sana yakışmadı Çağdaş. Birgün aynısı sana olur unutma.

 

HAKEMİN KARNESİ.

Bahattin Şimşek.

Ben öyle genel konuşmam. Dakika dakika yazarımki, bu yazı eline geçerse belki feyz alırsın.

16. Dakikada rakip yarı alanda Rey Manajın tutulmasını geçtik iki eliyle Manaj ın koltuk altlarından kaldırılmasına masıl faul vermedin hayret.

25. Dakikada Koitanın kafa hizsındaki topa kafasını uzatırken rakibin taban göstererek ayağıyla tehlikeli hareketini nasıl değerlendirmedin.

45. Dakikada Deniz Sürüçün Azizbek,e yaptığı faule sarı kartı niye göstermedin.

4. Hakem sadece Çağdaş Atayımı söyledi sana. Yedek oyunculardan küfür edeni neden atmadın. Bir ordan, bir bu taraftan diyerek küfür eden oyuncuyu sahada tutmak yakışmadı.

66. Dakikada ceza alanı içerisinde takip Rey Manaj, ın üzerine sıçrıyor. Topla alakası yok. Üstelik Rey Manaj doğal konumda kendisine doğru gelen topa odaklanmış, lamvura yatmada yok. Penaltıyı neden vermedin.

Sınıfta kaldın Bahattin Şimşek.

Kariyerine bir kara leke sürdün.

Başakşehir lobisi sen ezdi. Unutma bu kayıtlar birgün önüne çıkacak.

Ve utanacaksın.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?