USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Gül Bahçelerinden Derlediklerim

08-10-2021

    Yarış atı hazırlar gibi çocuklarını çeşit be çeşit imtihanlara hazırlayan, deneme üstüne denemelere sokan anne ve babalar ahiret üniversitesinin ölüm, kabir, cehennem ve cennet fakültesi denemelerine ne zaman hazırlayacaksınız?
    *
    Milli ve manevi değerlerimizi inkar edip savaş açanlar, hak ve hakikatın önüne set olanlar, bilseniz sizin için bile ne kadar dua ediyoruz. Zira siz din kardeşimiz değilseniz bile insan kardeşimizsiniz!
    *
    Sevdiklerinizin listesini yapın. En başa kimi yazdığınız çok önemli. Bu listeyi Peygamberimiz sizden isteyecek olsa idi, gönül rahatlığıyla verir miydiniz? 
    *
    İnsan kiminle haşrolmak (yeniden dirilmek)  isterse onu sevmesi lazım değil mi? Zira kişiler sevdikleriyle haşrolacaklar.  O halde yarın yanımızda bulunmalarından ar edecekleri sevmek niye?
    *
    Sonlu bir hayatla sonsuz bir ömür kazanmak varken, sermayeyi boşa harcamanın manası ne?
    *
    Kime benzemek istiyorsunuz niçin? Sevgilinin boyasıyla boyanmadıktan sonra seviyorum demenin bir alemi var mı? Sevgilin kim?        *
    Herhangi bir sanatçı için ciğeri yırtılırcasına bağıran, divaneler gibi göz yaşı döken genç kız, peygamberini çok sevdiği halde O’nun sünnetinden bihaber yaşayan biz Müslümanlardan daha samimi olsa gerek.
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?