USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

KOMŞU SAMSUNA HEDİYE

15-01-2024

 Düşme hattında olan Sansunspor evinde Yiğidoları perişan etti. Kayseri ve Galatasaray maçlarından alınan 4 puanın neşesi devam ederken Bülent Uygunun takımda birşeyleri değiltireceği inancı hakim olmaya başlamıştı ki. Samsunda frene bastık. 

Gerçekler ayna gibi önümüze yansıdı. Ne Bülentin  elinde sihirli bir deynek vardı yiğidoları uçuracak, nede kadro zenginliği.

4. Dakikada gelen gol Sivassporu çökertti. 

Takımda tek direnen Ali Şaşal oldu. 12. Ve 31. Dakikalarda mutlak gol pozisyonlarında tabelanın değişmesine izin vermedi. 

36 dakikada Fofananın ceza sahası içerisine girip elini kolunu sallaya sallaya defansımızı ekarte edip Holseye çıkardığı top Holsenin dokunuşuyla ağlarımızla buluştu.

Formunda Ali Şaşal bile çaresiz kaldı.

2. Devre başladığında Yiğidolardan skoru değiştirme çabası görmeyi bellerken  60 dakikada gelişen pozisyon sonrasında Koita nın itişme sırasında rakibinin suratına denk gelen eli hakem Burak Şeker tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Varın uyarısıyla kartın rengi kırmızıya döndü. Hakemler bu uygulamayla doğrusunu yaptılar. Rakibe vurursan silleyi, kırmızı kartıda görürsün. 

3. Bu kırmızı karttan sonra tamamen sahadan silinen yiğidoları Bülent Uygunun yaptığı değişikliklerde kurtaramadı. Böylelikle komşu Sansunspor a üç puanı hediye etmiş olduk. Hediye derken yanlış anlaşılmasın. Samsun üç puanı söke söke aldı.

Henüz süper ligde tecrübelenmemiş hakem Burak Şeker gördüğünü çalan, gerektiğinde yardım alabilen adalet dağıtan bir görüntü çizdi. 

İnşallah devamınıda böyle getirir. Ülkemizin buna ihtiyacı var.

Yiğidoları böyle aciz görmek bizi gerçekten çok üzdü, son iki maçtaki iyi oyunumuzu göremedik. Rehavete kapıldık diyelim ve gelecek maçlara daha ümitle bakalım. 

Titre ve kendine gel Yiğidom.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Ziya Soybayraktar
Ziya Soybayraktar 4 ay önce
Sivasspor daha iyi olacak. Eski bir Futbol hakemi olan ve il hakem kurul başkanlığı da yapan Tarık Biçer hocamın görüşlerine katılıyorum.Futbolcular daha dikkatli olmalı.