USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

GALİBİYET İLAÇ OLDU

04-04-2024

İki takımında galip gelebileceği maçta üç puanı kapan Yiğido oldu. Ramazan ayı ve maç saati göz önüne alındığında az sayıda taraftarın izlediği bir maç oldu.

Vavs Cats Fatih Karagümrüğe  birçok pozisyon vermemize rağmen kalesinde yine devleşen Ali Şaşal gole geçit vermedi. Emre Mor, Eyserik, Rayn Mendes gibi güçlü ayaklara sahip Karagümrük,  Şaşal karşısında çaresiz kaldı.

Hareketli ve karşılıklı ataklarla geçen ilk yarıda üstün olan Karagümrük Yiğidonun diremçli oyunu karşısında üstünlüğünü kaybetti. İkinci yarıda üstünlüğü ele geçiren Sivasspor topa  daha çok sahip olan taraf oldu. Uygunun zamanında yaptığı değişikliklerde oyuna katkı sağlayınca güzel mücadelenin galibi Sivas oldu.

Uğurun soldan yaptığı ortada top kontrolünü iyi yapan Rey Manaj usta bir vuruşla fileleri havalandırdı.

Önümüzdeki zor maçları, Trabzon,  Fenerbahçe,  Konya ve Galatasaray ile karşılaşacağımızı düşündüğümüzde sıkıntılı duruma düşmemek için puana ihtiyaımız vardı. Oyunda güzel olunca alınan  üç puan ilaç gibi geldi.

Ligin bundan sonrasını düşme korkusu olmadan  daha rahat geçireceğiz. Hatta bu ligin şampiyonunu belirleyen takım konumundayız.

Kalan maçlardada bu dirençli oyunu görmek bize mutluluk verecek

Başarıların daim olsun Yiğido.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?