USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

ÜZGÜNÜM

02-03-2024

Üzgünlüğümün maçla alakası yok. Futbolcu,  Halk Oyuncu, Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi Müdürü, Gardaşım Nevzat Öztürk ün  vefat haberi beni çok üzdü. Bu sebeple yazımı sizlere geç ulaştırabildim.

Üzgünüm.

Nurlarda uyu Hacım.

Üst sıraları hedefleyen iki takımdanda gol sesi çıkmadı. Sezon başlangıcından itibaren iyi futbol oynayarak ligdeki sıralamasını hakeden kasımpaşa, son haftaların gormda takımı Yiğidoları istanbulda ağırladı. Oyunun genelinde kasımpaşa daha etkili görünsede Sivasspor oyun displininden kopmayıp defanstada zamanında yapılan müdahelelerle Kasımpaşanın gol bulmasını engelledi. Maç naşladığında 5. Sırada 39 puanlı Kasımpaşa,  beşinci sırada. 38 puanlı Yiğido 6. Sıradaydı. Takımlar yenişemeyince sıralamada bu an için aynı kaldı.

Kalecimiz Ali Şaşal yine üzerine düşeni yaptı. Özellikle 32. Dakikada Oğulcanın ceza alanı dışından vurduğu sert şutu muhteşem bir refleksle parmak ucuyla kornere çeldi. Bir dakika spnra gelişen Kasımpaşa atağında oluşan karambolde Horoza vucuduyla dokunduğu top direkten dönünce eşitlik bozulmadı.

Kasımpaşa nın topla oynama oranı yüksek olsada oyuna reaksiyon gösteren Yiğidolar 87. Dakikada Koita ile girdiği net pozisyonu değerlendirebilse sahadan üç puanla bile ayrılabilirdi. Burada Koita şut atmak yerine daha uygun olan Manaj,a pas verse daha iyi olurdu. Evet santrafor biraz bencil olacak ama pozisyonu devam ettirirken sendelemişsin yanındaki arkadaşına versene pasını. Bazen bencil olmamak lazım.

Nöylesi maçlarda yenemiyorsan da yemilmemek önemli. 

Bülent Uygun nezdinde tüm takımı kutluyorum.

Devre arası transferlerinde gün geçtikçe dahada iyi olmaları bizleri sevindiriyor. 

Üç puan alarak avrupa hayallerimizi güçlendirenilsek dahada mükemmel olurdu. Diğer maçlara inşallah. 

HAKEMİN KARNESİ

Hakem Burak Şeker iyi maç yönetti. Demekki istenildiğinde adilane maç yönetilebiliyor. Böyle yömetimleri Ziraat kupası maçlarındada gördük. Ve sonluçarıda. Sadece 63. Dakikada  Rey Manaj,ın rakibiyle girdiği ikili mücadelede faule maruz kalıp rakibinden kurtulmasına rağmen faul çalarak avantaj uygulamaması hataydı.

Bu kadar hata, Kadı kızındada olur diyelim.

Darısı diğer yönetimlerine.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Mehmet altuntaş
Mehmet altuntaş 2 ay önce
Tarık hocam öncelikle başınız sağolsun aramızdan ayrılan kardeşimizin mekanı cennet olsun mac analiizinize katılmamak mümkün değil takımda uyum sorunu var gibi bunun bariz örneği 87.dk koitanın şut atmak yerine manaya pas atmaması gibi bence takım iyi yolda
Mehmet altuntaş
Mehmet altuntaş 2 ay önce
Tarık hocam öncelikle başınız sağolsun mekanı cennet olsun mac analiizinize katılmamak mümkün değil takımda uyum sorunu var gibi bunun bariz örneği 87.dk koitanın şut atmak yerine manaya pas atmaması gibi bence takım iyi yolda