USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

BİLMEDİĞİMİZ SEBEPLER VAR

18-03-2024

Neki o bilmediğimiz sebebler. Bu nasıl beyanat sayın Uygun.

 Oyun ottada. Kenardan müdahele ortada. Sebep idareden başka ne olabilirki.

Bilemedim.

Yukatel Adana Demir Spor Sivası Dört golle geçti. Maç boyunca Oyunun kontrolünü elinde tutan Adana, istediği anda fites yükseltip. İstediği anda frene basarak ligin en çok gol kurtarışı yapan kalecisi Ali Şaşalın istatistiklerini değiştirdi.

23. Dakikada Yousef Atal slalom yaparcasına girdiği ceza sahasından golü yaptı. Defansımız pozisyonu filim izler gibi izledi.

 Rey Manaj,ın yokluğunu derinden hisseden takım ileriye çıkmakta çok zorlandı. Kimse ne yaptığını bilmez bir halde ilk Yarı tamamlandı.

Yiğido ikinci devreye iyi başladı ve Koita ile beraberliği buldu ama saman alevi gibi tekrar söndü.

Adananın oyun kurgusuna ayak uyduramayarak hezimete uğradı.

Bülent uygunun şansı bu kez yetmedide diyebilriz

Zira haftalardır iyi oynamasakta şans puanları alarak  avrupa kupası hayallerini kurmaya başlamıştık ama takke düştü kel göründü.

Uygunun klavye başında atanlar diye hitap ettiği taraftar haklı çıktı hatta Servet Çetine haksızlık yaptık diyenler bile var.

Çare sensin Sayın Uygun. Dersine daha iyi çalışmalısın.

Nir diyeceğimde Emrah Baysana. Futnol temaslı bir oyun öyle ufak tefek müdahelelerle kendini bırakıp faul beklersen cezayı keserler. Kaybettiğin top kalemize gol olunca direncimiz kırıldı. Ayakta kalmaya dikkat et.

HAKEMİN KARNESİ

37. Dakikada havadan inen topa kafa vurmaya çalışan Caner, rakibin temasıyla dengesi bozulup topun koluna çarpmasına varın müdahelesi ile potansiyel şpenaltı incelemesine giden Tugay Kaan Numanoğlu neyseki faulü tespit ettide büyük bir yanlıştan dönüldü. Peki aynı var 81. Dakikada Yusuf Sarının daha bariz elle oynamasına neden vara gitmedi.?

Göz göre göre Sivasın penaltısını yediler.

40. Dakikada Ali Şaşal, a gösterilen sarı kart doğru uygulama.  Bir kaleci ceza alanını terk ederek hakeme itiraz etmesi sarı kartı gerektirir. Böyle gereksiz kart görmek hiçbir profesyonele yakışmaz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Ziya Soybayraktar
Ziya Soybayraktar 1 ay önce
Tarık hocam bilmediğimiz sebepler ne olabilir ki?Açıklasa da bilsek.