USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

SAHASINDA 2 PUAN DAHA KAYIP

23-01-2024

Gaziantep karşısında  6.  ve  12. dakikalarda  iki penaltı golüyle öne geçmesine rağmen bir puanı zor kurtaran Yiğidolar taraftarını üzdü. Emrah Başsanın araya yaptığı koşularda Rakip defansın zamanlama hataları penaltılara sebebiyet verdi. Ama 2-0 sonrası sahadan asıl kaybolan Sivasspor oldu.

Gaziantepin baskılarına boyun eğerek kurbanlık gibi rakibini sadece seyretti. Geriye düşmesine rağmen reaksiyon gösterip 29. dakikada Dragus un 41. dakikada Ciloboci nin ayağından kazandığı gollerle 2-2 yi yakalayan misafir takım akın akın gelerek defansımızı zor durumlara düşürdü. 55.  64. 66 74. Dakikalarda Ali Şaşal’ın becerisi ve birazda şansın yardımıyla kalemizi gole kapattık. Bülent Uygunun bu süreçte çaresiz kalışı gözlerden kaçmadı. Oyuna müdahale de geç kaldı. Yapılan değişikliklerle birlikte Maxim in 80. Dakikada kırmızı kartla oyundan atılmasıyla rakip kalede gol aramaya başladık. Eksik kalan Gaziantep takımında kaleci Florinin ikide bir kendini yere bırakıp sakatlık numarasıyla zaman geçirme çabasına defans oyuncuları da katılınca oyun çok durdu. Oyuncu sağlığı en önemlisi ama aynı dakika içerisinde hem kendini yer bırakıp hemde üstün bir çeviklikle topa sahip olma başarısı Sakatlık numarası yaptığının göstergesidir. Hakem Kadir Sağlamın kronemetreyi durdurduğu işaretini yapmasına rağmen gerekli uzatma yapmaması da bir başka konu. En az 2 dakika daha oynamması gerekir diye düşünürken birde ne göreyim maçı bitirmiş. Oyun içerisinde düdüklerini tempolu çalmadığı gibi bitiş düdüğünü de duymadık.

Maç sonunda her iki takımda üç puana uzanabilirdi. Maçın hakkı beraberlikti ama   özellikle Sumudica,ya bir parentez açmak lazım. Daha önce yaptıkları, geçmişinde adının şike ve idda gibi olaylara karıştığı için ülkesinde çalışamıyor, iş bulamıyor olması bizi çokta ilgilendirmez ama, Gazi Şehrimiz Antep,in başını öne eğdirmemesi lazım.  Çık oyna yen veya yenil ama puan uğruna kimseyi tahrik etme, Antrönörsen öyle davran. Sen örnek olmalısın. Tahriklerin yüzünden Neredeyse iki takım taraftarını birbirine düşürecektin. Yakışmıyor bir hocaya. Yiğidolar la Gaziantepin arasını bozacaktın. Lütfen biraz sorumlu davran. Belki umurunda değildir ama spor medyasının senin açıklamanı izlemeyip tepki koyarak salonu terk etmesi sonucu sadece yayıncı kuruluşa ropörtaj vermek belki aklını başına getirmiştir.

İki kadim şehrin dostluğu daim olacaktır.

Sen aradan çık.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Ziya Soybayraktar
Ziya Soybayraktar 4 ay önce
Objektif yorumlarınızı takip ediyoruz Tarık hocam.