USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

AKIL SAĞLIĞIMIZLA OYNUYORLAR!

26-01-2024

Kıymetli dostlar, bu haftaki yazımızda televizyonlardaki belgesel adı altında aile yapısına nasıl dinamit koyduklarından bahsedeceğim.

Ama tabiki bu sadece o saçma programlamlarla sınırlı değil; aile yapısını ve islamı karalayıcı dizilerle kötü niyetlerini açıkça ortaya koymaktalar.

Kim bir hayra (iyiliğe) vesile olursa o kimseye hayrı yapan kimsenin ecri gibi ecir vardır.» hadisini bilirsiniz.

Bu durumda iyiliğe vesile olan iyiliği yapmış gibi oluyor da kötülüğe vesile olan, onu alkışlayan ve tastikleyen o kötülüğü yapmış gibi olmaz mı?

Belgesel adı altında televizyona çıkardıkları şahısların akıl almaz hikayeleriyle ahlakımızı maneviyatımızı ve aile yapımızı yerle bir edeceğinin bilincinde olmamız gerekmez mi?

İnsan tanıyoruz, hayatın gerçeklerini öğreniyoruz gibi sözlerin vesvese olduğunu anlamak için illa akıl sağlınızdan mı olmanız gerekiyor?

İnsan tanımak istiyorsanız yüce kitabımız Kur'anı Kerime başvurabilirsiniz.

Eserini en iyi müessiri bilir değil mi?

O saçma programlara ve dinimizi aşağılıyan dizilere prim vermek ve onların aşalık planlarının bir parçası olmak yerine vaktimizi kitap okumaya ayırmak hem dünyamız hem de ahiretimiz için daha hayırlı olacaktır.

Bu hususta kendinize kıymet vermiyorsanız, kendinizi önemsemiyorsanız evlatlarınızın akıl sağlığını ve maneviyatını önemsemek zorundasınız. Onlar Allah'ın emaneti.

Onları ordaki kirli zihniyete teslim etmeyelim. Öyle bir hakkımız yok!

TV de sizin vesilenizle çirkin bir sahne hafızasına kazınsa onun vebalini verebileceğinizi mi düşünüyorsunuz?

Hem kendinizin hem de çocuklarınızın akıl sağlıyla oynatmayın!

Bakınız Filistin için, kardeşlerimiz için boykot yaptık ve sonuçlarını hep birlikte gördük. Ve boykota devam ediyoruz. Aynısını aile yapımıza zarar veren bu mecralarda da uygulamak zorundayız. Dostlarınızı sevdiklerinizi bu hususta uyarıp hayra(iyiliğe) vesile olun gönül dostları.

Muhabbetle.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?