USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

YİĞİDO SEZONU BİTİRDİ

26-05-2024

Yiğidolar  Süper Lig'in   son haftasında   Sivasspor evinde yakın komşusu ve eski hasmı  Kayserispor'u ağırladı. İddiaları olmayan düşmekten de kurtulan Anadolunun iki köklü ekibi sadece bir Prestij maçına çıktı bu müsabakadan da Sivasspor galip ayrıldı.

Sivas  4 Eylül Stadyumu'nda oynanan müsabakada hakem Murat Erdoğan düdük çaldı bence muhteşem bir maç yönetimi gösterdi diyebilirim..

Karşılaşmada Sivasspor'a galibiyeti getiren golleri ilk yarının başlarında Fode Koita, ve ikinci golü de ikinci yarıda  Mijo Caktas kaydetti.

Konuk takım Kayserispor’u tek sayısı ise Joseph Attamah'tan geldi.

Sivasspor  Kayserispor maçının ilk dakikalarında gol attıktan sonra sakatlanan  Fode Koita   oyuna devam edemedi. Daha sonra 32 yaşındaki futbolcunun yerine dakikada Meniq girdi.

Futbolcunun sağlık durumu yapılacak kontrollerin ardından belli olacak umarın iyi olur.

Sivasspor Kulübünun kuruluşunun 57. yıl dönümü dolayısıyla tüm camiayı yürekten kutlarım nice uzun yıllarda bu takımı seyrederiz.

Sivasspor'umuz, Türk futboluna kazandırdıkları, hizmetleri, duruşu, sorumlulukları ve köklü tarihiyle her zaman parmakla gösterilen kulüplerden biri olmayı başarmıştır pek borcu olmayan Türkiye’de sevilen ve Avrupa arenasında ülkesine çok puan kazandıran  bir takım bu yüzden kutlamak gerek.

Musabakayı anlatmak istemiyorum sezon başında bu takım düşer diyen çok dostum vardı ben hep onlara yapmayın bu takım düşmez diye çok anlattım o dostların kulakları çınlasın bu takım bir maç daha kazansaydı Avrupa kapılarına dayandı ve şimdi 7. Olarak 54 puanla bitirdi.

Başkanı yönetimi futbolcuları ve taraftarı candan yürekten kutlarım yeni sezonda görüşmek üzere sevgili yiğidolar hoş kalın esenlikle kalın.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?