USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

GÖZTEPE´YE SELAM, YOLA DEVAM

02-01-2020

              Sakat ve cezalı oyuncularının çok olmasına rağmen genç hoca İlhan Palut yönetiminde çıkış yakalayan  Göztepe´nin Yiğido karşısında sürpriz yapma arzusunda olup evinde yenilmezlik ünvanına son vermek için elinden geleni yapacağı belliydi. Ama Rıza hoca maç içerisinde oyuna yaptığı dokunuşlarla tek golle 3 puanı hanesine yazdırmayı bildi.

            Maç boyunca oyun disiplininden kopmayan yiğidolar bütün istatistikleri lehine çevirdi. Her ne kadar rakibini tek golle geçse de ceza alanında topla buluşma sayısı 13 oldu. 10 kez de kaleye şut denemesi var. İstatistikler bir tarafa takımdaki uyum ve yardımlaşma Göztepeyi terletti. Marcello Goiano da en etkili oyuncularından Halil Akpınar´a adım attırmayınca istediğimiz galibiyet geldi. Arouna Kone  değerine değer kattı. İlerleyen yaşına rağmen görev aldığı her maçta elinden gelenin en iyisini yaptı. Hele kaleye vurmayıp ta Yatabare´ye verdiği pas mükemmeldi. İşte oyun mantığının bu olması lazım. Tebrikler Cone.

Tabikide Rıza hocaya Ayrı bir sayfa açmak lazım.

Sahaya sürdüğü takımla oynatıp oynatmadığı oyuncuların motivasyonu sağlamasıyla. Coşkusunu ve hırsını maça yansıtmasıyla asaleti ve adaletiyle en büyük övgüyü hakkediyor.

  Gorasmis´in Mert Hakan´a yaptığı faulü es geçen hakem Yaşar Kemal Uğurlu Göztepe´nin hızlı atak yapmasına katkıda bulundu. Üstelik Rıza hocanın haklı itirazına sarı kart göstererek hatasının bastırmaya çalıştı.

İlk yarının son maçında galibiyeti yaşamak çok güzel. Hem rakiplerimizle puan farkını koruduk hem de artık tüm spor kamuoyuna buralara tesadüf gelmediğimizi ispat etmiş olduk.

Şampiyon takımın Başkanına yönetimine ve taraftarına teşekkür edip tebrik etmeden geçilir mi.

İyi ki varsın Mecnun Başkan. Asaletinden ödün vermeden maddi manevi emeğini esirgemeden bu takımın buralara gelmesinin mimarı olarak seni kutluyor tebrik ediyorum.

Birde devre arası oyuncularımıza atılan kancalara gösterdiğin reaksiyon içinde ayrıca teşekkürler.

Herhangi bir oyuncumuz gitse de yerini doldurmak için bir şeyler yapacağınıza inancım tam.

Şampiyon Sivas

Darısı Lig bitimine.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?