USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Spordaki Görünümümüz İç Açıcı değil - Karamsarda Olmayın Lütfen

18-03-2024

Merhaba değerli dostlar, güne aydınlık yarınlarla sağlıkla merhaba EMS Yapı Sivas spor ,4 Eylül Spor futbol kulübü ve sporun diğer katmanlarının   hafta da yaşadıklarını , gördük izledik ve üzüldüğümüz tablolar ortaya çıktığını sezilerde benim gibi gözlemlediniz umarım.,

     Öncelikle EMS Yapı Sivas sporun konusunu değerlendirecek olursak evinde ve deplasmanda oynadığı sergilediği kötü performansın sahadaki yansımaları haftalar geçtikçe taraftarlar üzerinde de karamsarlık tablosu çizilmeye başladı.

        Bazı sakatlıklar ve Rey Manj’ın olmaması takımdaki dengeleri sistemdeki uygulamaları tamamen alt üst etti diyebilirim. Sahada çok iyi oyun okuyan ve yerleşen Adana Demirspor ataklarını ve bindirmelerini, hep izledik nitekim 13.daqkikada gelen gol ardından sürekli kale sahasına sağlı solu kenar ortalarla ikinci bölgeden kurgulanarak gelen yaratılan pozisyonlar Sivas spor kalesinde tehlikeli anlar yaşanmasına neden oldu.

      37.dakikada Caner’in koluna çarpan topun Var incelemesi sonucu penaltı olmadığı ve doğru bir kararın verildiğini söylemek lazım. İlk yarı baskı ve preslerin hücumda hızlı çıkışların olduğu bir Adana Demirspor takımı izledik.

     İlk beş takım arasına girerek Avrupa hayalleri kuran Sivas spor üst üste aldığı mağlubiyetlerle bir anda tehlikeli bölgeye doğru gitmektedir. Adana Demirspor ikinci yarıda da daha temkinli, ve kontrolü başlayan taraf idi 51.dakikada skoru 1.1 yapan golünü atarak takımına bir can suyu verdi demiştim ama54.dakikada Savunmanın izlemesiyle seken topu alan Yusuf Sarı skoru 2.1 yaptı  bu golden sonra sahada her üç bölgede de ne yaptığını bilemeyen sisteme ayak uyduramayan bir takım  görüntüsü vardı.

     Fakat saha yerleşimşler,inde de hatalar oldu zaman zaman  vurdum duymaz hatalar zinciri kötü oyun düşük performans  Nani ve Emre Akbaba’ın attığı gollerle 4-1 lik bir skor yaşanmış ve hezimet denen bir söylem kullanmak gerekir. Hakem’e gelince 81 dakikada ceza alanının içinde Yusuf Sarını eli ile topu kontrol etmesi net penaltı kararı verilmesi lazımdı ‘’VAR’         neden devreye girmedi anlamış değilim bu golle sonuçlanmış olsaydı ihraçta gerçekleşince Sivasspor için bir skor değiştirme ivmesini görebilirdik fakat bu oyunla zor görünür oldu maalesef.

      22 Martta Macaristan 26. Martta deplasmanda oynayacağımız Avusturya ile özel karşılaşmalar için verilen aradan sonra ligler 3-4 Nisan 2024 tarihlerinde başlayacak EMS Yapı Sivasspor Fatih Karagümrük sporla bir final müsabakasına çıkacak buradan mutlak suretle galip ayrılması lazım.

         3.lig 3.grupta Mücadele eden Şehrimizin diğer ikinci profesyonel takımı 4 Eylül Futbol kulübüne gelince Pazar günü evinde oynadığı 1970 Ağrı spor karşısında 1-0’lık skoru koruyamayarak her iki yarıda istenilen futbolu oynamayarak sahadan 1-2 ayrıldı. 4 Eylül spor haftaya kendisi gibi ateş hattında bulunan Akhisarspor’a konuk olacak

      Buradan puan alması muhtemel fakat bu oyun sistemi ile çok zor görüyorum acilen toparlanması lazım çünkü 26. Haftada evinde Belediye Kütahya sporu konuk edecek 4 Eylül belediye spor müsabakasındaki yiğidoları yani taraftar gruplarının coşkulu tezahüratlarından dolayı tebrik ederim ama sahadaki bu heyecan ve coşkuyu göremedik doğrusu.

            Görüşmek dileğiyle efendim

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?