USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

YAZAR FATMA PEKŞEN

20-12-2023

Sivas Divriği’li Fatma Pekşen hanımefendi. Sivaslı olarak tanıştığım ilk hanımefendi yazar. Eserlerinde Sivas'ı Sivas'ın kültürünü çok güzel bir şekilde aktaran bir yazar; onun kitaplarında çocukluğuma dair güzelliklere denk gelmek çok kıymetli. Yazarımızın en son Halayığın İncileri kitabını okudum. Halayığın İncileri kitabında yazarımız edebiyat noktasında üstatlığını göstermiş kelimelerle dans ederek okurun dikkatini çeken bir dil kullanmış. Kitabı okurken tebessüm ederken buluyorsun kendini. Hem romanlarında hem hikayelerinde hayatımızdaki önemli değerlere önemli konulara yer veriyor. Özellikle vermek istediği mesajı esprili hikayelerle anlatması okur açısından daha cazip hale geliyor. Kalemini güzellikler artsın diye güzellikle kullanan bir yazar.

Kendisi ile tanışma sürecimiz 8 yılı aşkın olsa da yüz yüze yakın zamanda tanıştık. Kitaplarındaki sevecenliği samimiyeti gerçek hayatında da yansıtıyor olması çok değerli. Edebiyata kitaba dair olan ilgisi alakası sohbeti çok değerli.

Kendini rol model almaya çalıştığım kalemini çok beğendiğim yazar Fatma Pekşen’in doğum günü Fatma Pekşen hocam doğum gününüz kutlu olsun. İyi ki varsınız iyi ki kaleminizi kelamınızı güzellikler için kullanıyorsunuz.

Sivas’ımızın kültürünü gelecek nesillere aktarmak için kullanıyorsunuz.İyi ki varsınız kaleminiz daim; okurunuz bol olsun

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Elif
Elif 5 ay önce
Güzel sivasımızı tanıtmak için sizin gibi degerli yazarlara ihtiyacı var eserleriniz bol olsun başarılarınız daim olsun Fatma hocam. İnsanın sevdiği işte kendini hayal ettiği sürece bir şekilde o hedefe ulaşıyor. Hedeflerine ulaştığını görmek çok güzel hayırlı olsun ablam ????
Fatma Pekşen
Fatma Pekşen 5 ay önce
Güzel duygularınız için çok teşekkür ediyorum. Var olun Ayla hanım
Ayla Koç
Ayla Koç 4 ay önce
????????